Thuis geld verdienen? Op deze manier verdien je straks meer als je baas!

Gemiddelde leestijd: 12 minuten

Thuis geld verdienen een fabeltje?

thuis geld verdienen

Voor veel mensen is thuis geld verdienen een grote droom. Een droom die zo groot is dat het voor veel mensen onwerkelijk lijkt en bij een droom blijft.

Wie wil er nu elke morgen in de file staan en 8 uur per dag op kantoor zitten? De meeste mensen gaan elke dag met tegenzin naar hun werk en vragen zich voortdurend af of het ook anders kan.

Als blogger weet ik dat het mogelijk is om vanuit huis een passief inkomen op te bouwen en geld te verdienen. Vandaag wil ik graag met je delen hoe jij dit ook kan doen.

Hoe kan je thuis geld verdienen? 

Als je thuis geld wil verdienen heb je niet veel nodig. Alleen maar een internetverbinding en een laptop om mee te werken.

Als je die twee al hebt kan je vandaag nog aan de slag gaan met mijn methode, en een extra verdienmodel toevoegen aan je baan.

Het mooie hiervan is dat je geen grote investeringen hoeft te doen om hiermee geld te verdienen. Sterker nog, je kan er vandaag nog mee beginnen.

Waarom wil jij thuis geld verdienen?

Voor iedereen is de reden natuurlijk anders maar voor de meeste mensen gaat het vooral om vrijheid. Je eigen tijden kunnen indelen, meer tijd doorbrengen met je gezin en vrienden.

En meer verdienen dan met je baan in loondienst, niet meer in de file te hoeven staan, en niet de hele dag op kantoor te werken maar elke dag je eigen tijd indelen.

thuis geld verdienen

Motiveer jezelf

Om vanuit huis te werken moet je echter wel gemotiveerd zijn. Het is nodig dat je in je vrije tijd werkt aan je nieuwe verdienmodel.

Als je een sterke reden hebt waarom je dit wil doen zal je extra gemotiveerd zijn om dit te doen.

Het grote voordeel is dat het je uiteindelijk veel vrijheid oplevert, maar het nadeel is dat je er in het begin wel je tijd en energie in moet steken.

Hoe werkt dit precies?

Nu je hebt besloten dat je tijd en energie gaat steken in je nieuwe verdienmodel en thuis gaat werken, zal ik je wat meer vertellen over de verschillende mogelijkheden.

De eerste mogelijkheid is dat je geld verdient met je blog en de producten promoot van anderen. Dit noemen we ook wel affiliate marketing.

Jij schrijft blogs over een bepaald onderwerp en verkoopt producten en diensten van anderen.

Met producten bedoel ik hier dan cursussen, e-boeken of fysieke producten zoals een afslank shake, een yoga mat of boeken etc.

Hiermee bouw je een passief inkomen op zonder een eigen product te hoeven maken of te verkopen.

De lezer leest een blog, klikt op het product wat je aanbeveelt en doet een aankoop bij de verkoper. Het mooie hiervan is dat jij een commissie verdient over de aankoop.

Wat is affiliate marketing?

Online geld verdienen met affiliate marketing is een van de manieren om thuis geld te verdienen. Met affiliate marketing promoot je de producten of diensten van anderen.

Stel je voor dat je een website hebt waar je blogs schrijft over gezonde voeding en afvallen. Je promoot dan een nieuw stel hardloopschoenen en schrijft daar meerdere artikelen over.

Als de lezer dan doorklikt naar de schoenen kan hij besluiten om een aankoop te doen. Doet de lezer dat dan verdien jij een commissie.

Het mooie hiervan is dat je hier dag en nacht geld mee verdient. Het is hierdoor een hele makkelijke manier om extra te verdienen.

Het mooie hiervan is dat je het ook nog eens anoniem kan doen. Dan schrijf je alle artikelen met een andere naam.

Ook heb jij niet te maken met de klantenservice, jij hebt de lezers immers alleen maar doorverwezen.

Hoe begin je met affiliate marketing?

De eerste stap is dat je een website maakt en erover nadenk waar je dan over gaat schrijven. Kies altijd voor een onderwerp waar je veel van af weet en echt gepassioneerd over bent.

Dat maakt het zoveel makkelijker om te blijven schrijven. Voordat je een naam kiest voor je website is het belangrijk dat je erover nadenkt of mensen hier naar zoeken.

Stel je voor dat je website fitnessreceptenboek.nl is, dan is de kans groter dat mensen hier naar zoeken dan een website als lientje-op-gezonde-tour.nl.

Doe ook je onderzoek! Maak gebruik van de Google zoekmachine, van Semrush en andere gratis tools om erachter te komen waar mensen op zoeken elke maand.

Zonder bezoekers verdien je natuurlijk niet met je website. Daarom is het slim om een domeinnaam te kiezen voor je website waar al een zoekwoord in staat.

thuis geld verdienen

Een eigen website gemaakt

Als je een eigen website hebt gemaakt is het tijd om je in te schrijven bij een affiliate netwerk. Er zijn een aantal grote netwerken in Nederland.

Je affiliate link

Thuis geld verdienen is zeer eenvoudig als affiliate. Denk er wel om dat je altijd je unieke affiliate link gebruikt. Alleen als je deze link gebruikt verdien je een commissie over je aankoop.

Met deze link meet het programma door wie er een aankoop heeft plaatsgevonden. Daardoor verdien jij een commissie over het totaal bedrag. Dit kan enorm oplopen.

Stel je voor dat je iemand doorverwijst naar Bol.com. Je verwijst iemand door naar een kookboek van €20.

Als iemand een aankoop doet verdien je bij Bol.com tussen de 5 en 10% commissie. Dan verdien je maximaal €2 als deze lezer het boek koopt.

Maar de lezer kan ook nog even verder neuzen bij Bol.com en besluiten om een nieuwe boxspring te kopen van €400. Dan verdien je opeens niet meer €2 aan deze lezer maar verdien je aan deze lezer opeens €40.

Het enige wat je daarvoor moet doen is relevante content schrijven en producten en diensten promoten, waar je lezer naar op zoek is.

Bol.com doet de rest voor je. Zie je hoe mooi affiliate marketing is en waarom ik er zo fan van ben?

Voordat je blogs schrijft

Voordat je blogs schrijft is het nodig dat je weet waar je over gaat schrijven. Daarom doe je een zoekwoord onderzoek. Zo kom je erachter waar mensen elke maand op zoeken.

Over deze onderwerpen schrijf je blogs. Stel je voor dat je over gezond afvallen schrijft dan schrijf je blogs over gezonde lunches of over simpele workouts.

Dat doe je alleen als je zeker weet dat mensen hier naar zoeken. Anders verspil je enorm veel tijd aan het schrijven van je artikelen. Want onthoudt om hier goed mee te verdienen heb je bezoekers nodig.

thuis geld verdienen

Blijf werken aan je blog

Thuis geld verdienen is geweldig maar begrijp wel dat het tijd nodig heeft. Het is niet mogelijk om dit van de een op de andere dag te doen. Het heeft tijd en aandacht nodig.

Denk dus echt op de lange termijn en blijf jezelf eraan herinneren waarom je bent begonnen. Dat zal je motiveren om niet op te geven en door te gaan als het even tegenzit.

Als je nu staat te trappelen om aan de slag te gaan, dan staat er een geweldige training voor je klaar, zodat je stap voor stap kan zien hoe Jacko elke maand €10.000 verdient met zijn blog. 

Thuis geld verdienen echt mogelijk

Thuis geld verdienen is dus echt mogelijk, het kost wat tijd en energie maar dit kan jij ook. Begin met je eigen website en schrijf elke week een nieuw artikel.

Door relevante blogs te schrijven waar mensen naar op zoek zijn krijg je vanzelf bezoekers. Koppel daar waardevolle producten en diensten aan en jij kan thuis geld verdienen.

Meer ondersteuning nodig bij het opzetten van je nieuwe verdienmodel? Neem dan deze training door van Jacko. Hij laat je stap voor stap zien hoe jij dit ook kan doen.

Wil je online geld verdienen naast je baan?

Ontdek hier hoe je zonder kennis en ervaring je eigen affiliate blog begint.

Ja! Ik wil extra geld verdienen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *