Betaal minder voor de kaartjes van het pretpark of de dierentuin

Gemiddelde leestijd: 8 minuten

Minder betalen voor kaartjes van het pretpark of de dierentuin

Betaal minder voor het pretpark

Waarom betaal je de kaartjes nog aan de kassa? Als je minder geld wilt uitgeven aan het pretpark of de dierentuin dan koop je de kaartjes niet aan de kassa maar maak je gebruik van de beste aanbiedingen die er zijn.

Ben je het zat om aan allemaal verschillende spaaracties en kortingsacties mee te doen. Of vergeet je hier aan mee te doen waardoor je aan de kassa veel te veel betaald.

Als je niet aan een actie meedoet betaal je natuurlijk veel te veel geld. En dat wil je toch niet?

Gelukkig heb ik een geweldige website voor je gevonden. Hierdoor zie je in één overzicht wat de beste acties zijn op dat moment. Geen zoekwerk meer en alle lopende acties in één overzicht.

Grijp nu je kans en ga voor minder geld  naar het pretpark of de dierentuin met het gezin. 

De website van tikata

De oprichter van deze site woont in Scheveningen. Met zijn gezin en schoonouders was hij van plan om een dagje naar sealife te gaan. Kaartjes aan de kassa kopen vond hij te duur.

Dus bedacht hij dat hij op het internet op zoek ging naar de beste acties. Zodat hij voor minder geld zijn kaartjes kon kopen. Maar als snel verdwaalde hij door de verschillende lopende acties, kortingen en spaaracties.

Alle acties verschilde van voorwaarde, looptijd etc. Het werd een frustrerende opgave voor hem om snel en gemakkelijk deze informatie te vinden.

Matthijs vond dat dit beter kon. Als marketingexpert  had hij verstand van het opzetten van websites dus besloot hij met een klein team een website op te zetten. Hierin staan de actuele kortingen die je kunt gebruiken voor een dagje pretpark of dierentuin.

Alles in één overzicht, dat geeft rust. En voor iedereen die geen zin heeft in verschillende spaaracties is dit een prachtige website waar je zeker een kijkje moet nemen. Klik hier om naar de website te gaan. 

De beste prijs

Ga naar de website en klik op de top tien deals. Hier zie je in één overzicht welke acties er op dit moment zijn. Terwijl ik dit stuk aan het schrijven ben zijn er acties voor de kaartjes van Slagharen, Bobbejaanland en moviepark Germany.

Elke dag worden de tien beste deals van dat moment berekend. Dit zijn de beste deals die voor iedereen beschikbaar zijn en hierbij wordt er geen rekening gehouden met spaarpunten of bonnetjes.

Als je de spaarpunten wel wilt meenemen in de berekening dan kan dat ook. Je maakt dan een account aan en kunt dan invullen waar je allemaal voor hebt gespaard. Denk dan aan de spaarpunten die je hebt verzameld met je boodschappen bij de Albert Hein, de deka, de jumbo etc.

Je vult je airmiles in, de freebies die je hebt verzameld. De spaarpunten die je hebt verzameld bij winkels als de Kruidvat, of je spaarpunten van de ANWB, de postcode loterij, de Rabobank.

Kortom er zijn veel verschillende manieren om aan spaarpunten te komen. Alle spaarpunten worden weer meegenomen in de berekening voor het goedkoopste kaartje. Het enige wat jij hoeft te doen is alles even in te vullen, makkelijk toch? 

Besparen op de kaartjes van het pretpark en dierentuin


Hoeveel kan je besparen?

Als je deze zomer dus ergens heen wilt gaan dan is het verstandig om eerst een kijkje te nemen op deze website. Het is super zonde om te veel uit te geven als dit niet nodig is. 

Deze website maakt het je heel gemakkelijk om veel tijd en geld te besparen. Tijdens het schrijven van dit stuk stond er een actie online met kaartjes voor Slagharen. De kaartjes waren van de Duitse groupon. 

Ik heb even nagevraagd of het uitmaakt of je deze kaartjes dan via  de Duitse groupon koopt in plaats van de Nederlandse groupon, maar zolang de kaartjes online te koop zijn is dit gewoon geldig. En het maakt dan niet uit waar je het gekocht hebt.

De kaartjes die ik heb gevonden waren voor Slagharen, deze waren te koop voor tien euro per stuk. Terwijl het aan de kassa 20 euro per stuk is. Het scheelt je dus de helft van de prijs.

En als je dan een simpele berekening maakt voor het hele gezin dan is het helemaal aantrekkelijk. Als je met vier personen kaartjes koopt via de actie van tikata dan betaal je in dit geval maar veertig euro terwijl dit aan de kassa wel 80 euro is.

Door gebruik te maken van de actie van tikata betaal je dus maar de helft van de prijs. Ik kan iedereen dan ook aanraden om deze website op te slaan onder je favorieten en hier gebruik van te maken. 

Waarom moet je deze website gebruiken?

Eerlijk gezegd denk ik dat het geweldig is dat deze website bestaat, als je voor minder geld iets kan doen maak hier dan gebruik van. Deze website is erg handig en simpel om te gebruiken. 

Als je geen gebruik maakt van spaarpunten dan zie je door het onderdeel top tien deals welke acties er op dat moment zijn. Hierdoor betaal je een stuk minder voor je kaartjes dan aan de kassa.

Maak je nu gebruik van spaarpunten dan krijg je een overzicht door in te vullen waar je allemaal spaarpunten voor hebt verzameld. Het is toch zonde om ergens keihard voor te sparen en hier vervolgens niets mee te doen.

Als het allemaal invult heb je een helder overzicht. Dit kan je weer gebruiken om de goedkoopste kaartjes te halen voor een pretpark of de dierentuin. Deze site is supergoed omdat deze de actuele acties voor je in de gaten houdt.

Dit bespaart jou weer veel tijd. En laten we eerlijk zijn, we willen nu eenmaal niet te veel betalen en helemaal niet aan dit soort uitgaven.

Neem dus eens een kijkje op de website voordat je een uitje organiseert en bespaar hier veel geld mee.

Wil je meer bespaartips?

Download dan mijn gratis e-book

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *