Online geld verdienen met affiliate marketing.

Gemiddelde leestijd: 11 minuten
Online geld verdienen met affiliate marketing

Online geld verdienen met affiliate marketing? Ben je al een tijd op zoek naar een manier om extra geld te verdienen naast je baan maar heb je geen zeeën van tijd? 

Heb je het al druk genoeg met je huidige baan, je gezin en alle andere belangrijke dingen in je leven. 

Dan is affiliate marketing een geweldige manier om extra geld te verdienen. Natuurlijk moet je hier wat geld en tijd in investeren maar dit werkt vervolgens dag en nacht voor je. 

Stel je eens voor dat je wakker wordt, je mail bekijkt en ziet dat je weer geld hebt verdient. En dat terwijl je slaapt. 

Met affiliate marketing kan je dan ook dag en nacht geld verdienen. Dit is dan ook een prachtig verdienmodel wat je op kan zetten naast je baan. 

Het kost wel wat tijd maar het werk hoeft je maar een keer te doen. 

Dat is veel beter dan je tijd investeren voor je salaris, elke maand moet je bijna elke dag werken anders ontvang je geen salaris. 

Bij affiliate marketing werkt dat heel anders, je stopt hier eenmalig je tijd en energie in en laat het vervolgens voor je werken. Daarom ben ik een groot fan van affiliate marketing. 

Inhoudsopgave

Online geld verdienen was nog nooit zo makkelijk

Met affiliate marketing kan je dus geld verdienen terwijl je slaapt, of andere dingen aan het doen bent. 

Dit betekent niet dat het allemaal vanzelf gaat, je moet er natuurlijk wel wat voor doen. 

Je zal eerst aan de slag moeten voordat je geld gaat verdienen met affiliate marketing. 

Als je een beetje doorhebt hoe je dit kan doen kan je binnen drie maanden je eerste online geld verdienen.

Zelf had ik na een paar maanden mijn eerst honderd euro verdient met affiliate marketing. 

Het mooie hiervan is dat je met affiliate marketing je inkomen steeds meer gaat uitbreiden, die honderd euro wordt dan al snel een paar honderd euro en ga zo maar door. 

Wat is affiliate marketing?

Met affiliate marketing kan je online geld verdienen maar wat is het nu precies? Affiliate marketing betekent dat je geld verdient met het promoten van een product of dienst. 

Het is hierbij wel belangrijk dat je gelooft in dit product en hier tevreden over bent. 

Je kan dit product dan promoten op je blog of op sociale media als je veel volgers hebt. 

Veel bloggers of influencers verkopen geen eigen product en maken daarom gebruik van affiliate marketing. Een geweldige manier om mensen te helpen met de producten waar je al in gelooft en die je al gebruikt. 

Als je gebruik maakt van affiliate marketing plaats je afbeeldingen en links van producten of diensten. 

De volgers die je video’s bekijken of de bezoekers die je blogs lezen verwijs je dan met een link naar het juiste product wat je zelf ook gebruikt.

Online geld verdienen met affiliate marketing
Afbeelding afkomstig van Daisycon

Waarom doen bedrijven dit?

Bedrijven willen allemaal zoveel mogelijk producten verkopen. Om producten onder de aandacht te brengen is er reclame nodig of moeten er advertentiekosten worden betaald. 

Als jij online geld verdient met affiliatie marketing verdien je alleen geld als je producten verkoopt. Dit is voor veel bedrijven daarom een gunstig verdien model. 

Jij doet het harde werk en zij verkopen meer producten. 

Affiliate marketing is daarom een win- win situatie voor bloggers en influencers.

Hoe kan je hieraan deelnemen?

Om ervoor te zorgen dat alle verkopen op de automatische piloot worden verwerkt en jij geld verdient maak je gebruik van affiliate netwerken. 

Schrijf je in bij deze affiliate netwerken als je eigenaar bent van een eigen website en hier een product of dienst wil promoten. 

Op deze affiliate netwerken zijn bedrijven actief die interessant zijn in je branche.
Denk hierbij aan affiliatie netwerken als Daisycon, Paypro, Tradetracker, Linkpizza en Bol.com.

Hoe kan je geld verdienen op deze manier?

Zoals ik eerder al aangaf heb je in eerste instantie een website nodig. Via WordPress kan je een website maken voor €4 per maand. 

Vervolgens is het nodig dat je producten of diensten gaat promoten.

Dit kan je doen door middel van je blog, je schrijft verhalen over een bepaald onderwerp en promoot hierbij een product wat relevant is. 

Als jij ervoor kan zorgen dat er continu bezoekers naar je website komen blijf je op de automatische piloot geld verdienen. 

Geen zorgen als je nog geen idee hebt hoe je dit kan doen, er staat een geweldige training voor je klaar waarbij je alles stap voor stap kan leren. 

Deze training heb ik zelf ook gevolgd en heeft me enorm geholpen om zelf online geld te verdienen met affiliate marketing. 

Wat kan je dan promoten?

Ben je wel eens op een verjaardag en vertel je vol enthousiasme over het nieuwe speelgoed van je jongste zoon. Of deel je met je vriendinnen welke crème nu echt goed werkt tegen vervelende plekjes in je gezicht? 

Zonder dat je het doorhebt maak je nu reclame voor een product. Dit doe je dus ook via je blog of sociale media. Je kan hier echt een nieuw verdienmodel van maken naast je huidige baan. 

Denk er hierbij wel goed over na wat je precies promoot. Als je niet veel weet over gezond leven en eten, maar wel veel weet over kinderen is het logischer om kinderkleding te promoten dan een e-boek over gezond afvallen.

online geld verdienen met affiliate marketing

Voor en nadelen van verschillende affiliate netwerken

Bol.com

We kennen allemaal de website van Bol.com. Er zijn hier verschillende producten te koop die jij gebruikt en waar je enthousiast over bent. Voor je blog kan je hier dus eenvoudig gebruik van maken. 

Laat het altijd aansluiten op je doelgroep en zorg ervoor dat het relevant is voor je blog en lezers. Het nadeel van dit platform is dat je maar 1 tot 8% verdient per verkoop. Als je speelgoed van €10 verkoopt verdien je maar €1. 

Er zijn dus veel bezoekers nodig als je alleen maar gebruik maakt van Bol.com of je bezoekers moeten veel afrekenen bij Bol.com 

Tradetracker en Daisycon

Tradetracker en Daisycon zijn hele verschillende affiliate netwerken dan bol.com. Verschillende partners zijn hierbij aangesloten en daarom kan je verschillende bedrijven promoten. 

Denk hierbij vooral aan financiële bedrijven, verzekeraars en andere zakelijke bedrijven. Het nadeel van deze affiliate netwerken is dat je eerst goedgekeurd moet worden voordat je iets mag promoten. Vervolgens krijg je pas betaalt als je €25 hebt verdient. 

Paypro

Paypro is een affiliate netwerk waar je niet gratis aan kan deelnemen helaas. Het kost je €60 per maand om de producten te promoten.

Via Paypro kan je verschillende online trainingen en e-boeken promoten. Het voordeel van Paypro is het hoge verdienmodel. je verdient hier namelijk 30-40% commissie. Dat is een stuk hoger dan Bol.com.

Online geld verdienen met Internet succes gids

Financiële vrijheid is meer vrijheid, genieten van het leven en altijd genoeg geld op de bank hebben staan. Een van de manieren om dit voor elkaar te krijgen is meer geld te verdienen.

Wil jij ook online geld verdienen met affiliate marketing maar weet je niet waar je moet beginnen? Lijkt het je geweldig om overal ter wereld geld te verdienen?

Jacko Meijaard leeft zijn droomleven en verdient elke dag honderden euro’s door affiliatie marketing op de juiste manier toe te passen. 

Het is niet nodig om zelf producten te verkopen, op de post te doen of bij je klanten af te leveren. Ook is er geen klantenservice nodig omdat jij de producten van anderen verkoopt.

Affiliate marketing geeft je de vrijheid om online geld te verdienen, te stoppen met je baan in loondienst en meer te verdienen dan je ooit had durven dromen.

Wil je online geld verdienen naast je baan?

Ontdek hier hoe je zonder kennis en ervaring je eigen affiliate blog begint.

Ja! Ik wil extra geld verdienen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.