Online geld verdienen 2021! Dat doe je met deze praktische handleiding!

Gemiddelde leestijd: 9 minuten

Hoe kan jij online geld verdienen in 2021

online geld verdienen 2021

Het een droom van veel mensen maar helaas blijft het vaak bij dromen. Is het je droom om in 2021 online geld te verdienen?

Dan help ik je graag op weg om het niet bij dromen te houden maar ook echt in actie te komen. Nu zijn er verschillende manieren om online geld te verdienen.

Om je zo goed mogelijk te helpen zal ik een aantal manieren voor je op een rijtje zetten. Zo weet ik zeker dat er voor iedereen wat tussen zit.

Klik na het lezen van dit blog niet weg want dan verandert er niets. Bepaal een manier die bij je past en ga er meteen mee aan de slag.

De grote voordelen

Het is voor veel mensen heel normaal om een baan te hebben in loondienst. Als je niet anders gewend bent dan is dit een prima manier om je inkomen te verdienen.

Maar heb je ooit wel eens gedacht: kan het ook anders? Is er een manier waarbij ik wel geld verdien maar niet 40 uur per week hoef te werken? Die manieren zijn er zeker weten.

Nu is het grote voordeel van online geld verdienen dat je dit doet op een flexibele manier, je werkt waar en wanneer  je maar wilt. De mogelijkheden zijn oneindig maar je moet wel begrijpen dat het ook gewoon werk is.

Het gaat niet van de ene op de andere dag. In eerste instantie zal je het naast je baan doen en dat kost tijd. Maar als je echt meer vrijheid wil in je leven dan ben je bereidt om hier tijd voor vrij te maken.

Online geld verdienen in 2021

Freelancer worden

Zo zijn er tal van manieren om via het internet geld te verdienen. Jij kan je eigen skills inzetten om als freelancer aan de slag te gaan. In eerste instantie is de grootste uitdaging je eerste klanten vinden.

Maar heb je die eenmaal gevonden dan heb je een prima inkomen. Wat doe je als freelancer?

  • Schrijf SEO teksten
  • Maak afbeeldingen voor Pinterest
  • Schrijf e-boeken/ whitepapers
  • Zet jezelf in als online marketeer
  • Ontwerp websites

Wil je liever coachen

Dit is een ander verdienmodel, je bent dan minder afhankelijk van opdrachtgevers maar helpt je klanten met verschillende onderwerpen.

  • Help ondernemers als business coach
  • Geef PR advies aan ondernemers
  • Help ondernemers om online te werken
  • Geef marketing advies om ondernemers te helpen klanten te krijgen uit sociale media
online geld verdienen 2021

Bloggen

Een ander verdienmodel is bloggen. Door te bloggen schrijf je over één bepaald onderwerp waar je veel vanaf weet en gepassioneerd over bent. Je helpt je lezers door over onderwerpen te schrijven waar ze al naar zoeken en helpt hun problemen op te lossen.

Doe dit op de juiste manier dan krijg je steeds meer lezers en zal je geld verdienen met advertenties en het promoten van andere producten. Je kunt natuurlijk ook je eigen producten verkopen. Bloggen is dan een geweldige manier om online geld te verdienen in 2021.

Begin je eigen webshop

Dit is een ander verdienmodel wat veel tijd in beslag neemt. Het onderhouden van een webshop, het inkopen van je producten en de klantenservice zijn vaste onderdelen van je werk.

Het nadeel van een webshop is dat je producten moet inkopen en niet zeker weet of je het weer gaat verkopen. Daarnaast ben je natuurlijk ook altijd bezig om de producten te versturen naar je klanten.

Het is niet een manier om passief inkomen op te bouwen, daar zijn de andere manieren meer geschikt voor. Wil je geen producten verzenden of te maken hebben met de klantenservice? Maak er dan een affiliate marketing website van.

online geld verdienen 2021

Maak je eigen cursus

Als je een beetje handig bent is dit een handige manier om extra geld te verdienen met het internet. Stel je voor dat je wekelijks een workshop geeft over schrijven, schilderen of een ander onderwerp.

Hoe leuk zou het niet zijn om video’s op te nemen en alles uit te schrijven en dit te verwerken tot een online cursus. Zo zal jij je workshop verkopen met het internet.

Het grote voordeel is dat je het een keer maakt en je er daarna elke maand mee verdient. Een handig platform voor je online cursus is teachable.com

Verkoop je eigen e-boek

Is er op dit moment iets waar je anderen mee helpt? Heb je er al eens over nagedacht dat je er wat mee kan verdienen. Schrijf eens een e-boek waarin je stap voor stap verteld hoe je iemand anders kan helpen.

Je e-boek verkoop je via je eigen website maar het is natuurlijk ook mogelijk dat je geen eigen website hebt. Wat dan? Verkoop het dan via bijvoorbeeld een Bol.com.

geld nodig

Affiliate marketing

Een ander verdienmodel om online geld te verdienen in 2021 is affiliate marketing. Het grote voordeel van affiliate marketing is dat je de producten promoot van anderen en je dus geen eigen product nodig hebt om geld te verdienen.

Als je een blog hebt is dit een geweldige manier om extra te verdienen. Op het moment dat iemand een aankoop doet via je link krijg jij een commissie over het complete bedrag. Dat is nog eens een leuke manier van verdienen!

Dropshipping

Heb je er al eens van gehoord? Dropshipping is de manier om een eigen webshop te beginnen zonder dat je producten moet verzenden of te maken hebt met klantenservice.

Jij verkoopt je producten aan klanten, op het moment dat dit gebeurt stuurt de leverancier het product naar de klant. Jij hebt er verder geen werk meer aan. Wil je meer weten? Volg dan dit gratis webinar van de Bol Masterclass.

2021 het jaar om online geld te leren verdienen

Kies een van de manieren om online geld te verdienen in 2021 en ga vandaag nog aan de slag om er te beginnen. Ook al heb je geen kennis of ervaring het is echt mogelijk om geld te verdienen met het internet.

Wil je online geld verdienen naast je baan?

Ontdek hier hoe je zonder kennis en ervaring je eigen affiliate blog begint.

Ja! Ik wil extra geld verdienen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *