Ochtend yoga is beter wakker worden dan met koffie!

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Ochtend yoga is beter wakker worden dan met koffie. Als je alarm afgaat heb je vaak het gevoel dat het nog veel te vroeg is om uit bed te gaan, Met pijn in je hart verlaat je je warme bed en sleep je jezelf naar de badkamer.

Beneden aangekomen maak je een bak koffie om even wakker te worden. Dat kan anders ! Je kan namelijk de dag beginnen met een korte yoga workout waar je energieker de dag mee begint dan met het drinken van je koffie.

Ochtend yoga beter wakker worden dan met koffie

Koffie is zeker niet ongezond maar we drinken gedurende de dag te veel koffie. Hierdoor kan dit verslavend worden wat veel slaapproblemen oplevert op de lange termijn, Iets minder drinken is dus een prima oplossing.

Daarnaast kan koffie je wel wakker maken maar zorgt het voor een gestrest gevoel. En dat willen we allemaal toch niet? Een ochtendsessie yoga daarentegen maakt je wakker, je voelt je fit, ontspannen en energiek.

Dat klikt toch veel beter. De volgende keer als je wakker wordt probeer dan eens een aantal yoga oefeningen te doen. Train 6 minuten per dag voor een strakke buik.

Doe de volgende oefeningen

ochtend yoga beter wakker worden dan met koffie
Afkomstig van Popsugar

Krijg weer een strakke buik!!

Volg de juiste yoga oefeningen in je eigen tempo en krijg je strakke buik weer terug!

Je hoeft er niet eens de deur voor uit!!

Ja, ik wil een strakke buik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *