Verander je money mindset: Bepaal zelf hoe je leven eruit ziet.

Gemiddelde leestijd: 7 minuten

Law of attraction

money mindset

Verander vandaag nog je money mindset. Geloof jij in de law of attraction? Volgens de law of attraction trek je alles aan in je eigen leven, je bepaald zelf hoe je leven eruit ziet. 

Laten we eerlijk zijn, zolang je geen Donald Trump bent of Oprah dan kan je vast wel wat extra geld gebruiken. 

Volgens de Law of attraction trek je alles aan waar je zelf om vraagt. Als je een aantal simpele stappen volgt dan zal je op de automatische piloot geld aantrekken.

Hoe denk jij over geld?

Veel mensen hebben een negatieve ervaring met geld. We denken op een negatieve manier over geld en maken ons zorgen over het betalen van de rekeningen. Of we maken ons zorgen omdat onze spaarrekening niet groeit.

Dit is dan ook een ongezonde, negatieve manier om met geld om te gaan. Als je ergens positieve aandacht aan geeft dan krijg je daar een goed gevoel bij, dit gevoel is een energie die je uitstraalt. Geef je alleen maar negatieve aandacht aan geld dan krijg je er geen goed gevoel over, deze energie straal je dan ook uit.

Om maar een voorbeeld te geven, als je altijd denkt en gelooft dat je spaarrekening nooit groeit dan lukt dit ook niet. Er zal altijd een extra rekening op je deurmat vallen omdat je zoveel negatieve gevoelens ervaart rondom geld.

Je money mindset veranderen

Doordat je veel stress ervaart en constant denkt dat het niet lukt om te sparen trek je dit aan. Verander je money mindset en zorg ervoor dat je anders met je geld leert omgaan. Wil je op de automatische piloot geld aantrekken? (Volgens de Law of attraction)

Dit gaat heel ver, ik weet het. En deze wetenschap vind ik dan ook altijd een beetje zweverig. Maar toch denk ik dat er ergens wel een grond van waarheid in zit, ik geloof namelijk heel erg in de kracht van je eigen mindset.

Denk er maar eens over na, als jij morgen tegen je vrienden zegt ik ga stoppen met roken maar het lukt me toch niet. Zal het je dan lukken om te stoppen? Waarschijnlijk niet, een week later sta je vast weer mee te roken. Met die instelling kom je er dus niet.

Verander je mindset met law of attraction

Hoe kan je nu je money mindset veranderen? 

Volgens de Law of attraction zijn er een aantal stappen nodig om geld aan te trekken.

Verander je money mindset.

Laat de negatieve emoties rondom geld los. Leer jezelf om anders naar geld te kijken en voel je anders over geld. Denk eens na over de volgende vragen.

  • Hoe ziet je huidige financiële situatie eruit?
  • Wat vind je van mensen die meer geld hebben dan jij?
  • Hoe verandert je leven als je geen financiële zorgen meer hebt.

Maak de beslissing om geld aan te trekken. 

Volgens de Law of attraction trek je dit aan als je alleen maar positieve gevoelens ervaart over je huidige financiële situatie. Dit is denk ik een hele lastige stap, want als je gespannen bent kan je moeilijk een goed gevoel hebben over je situatie, toch?

Dit vind ik dan ook een zweverige stap van deze wet, want we willen allemaal wel extra rijkdom. Maar hoe dit dan precies naar je toe komt is mij nog steeds een raadsel.

Visualiseer

Maak elke dag tijd om het voor je zien, om echt te ervaren hoe je leven gaat veranderen. Dit is een heel krachtige manier om je eigen toekomst vorm te geven. Voordat je nu afhaakt zal ik je vertellen dat dit onderzocht is onder topsporters.

Zij moesten visualiseren dat zij een atletiek wedstrijd aan het rennen waren op de olympische spelen, doordat ze hier elke dag mee bezig waren hebben deze topsporters de prestaties verbeterd tijdens de wedstrijd. Je mind is dan ook een krachtig middel en dit kan je trainen. 

Herschrijf je money mindset

Geloof het proces

Je moet het kunnen loslaten. Hoe dan, als je midden in een situatie zit die ergens anders om vraagt??? Vertrouw het proces, leer jezelf dat het allemaal goed komt. Het bedrag waar je om vraagt komt vanzelf naar je toe. Hoe dit precies gaat lukken dat is nog een raadsel maar het komt eraan.

Maak je geen zorgen en voel geen stress, angst of verdriet. Maar voel alleen maar goede, positieve en krachtige gevoelens omdat je voor je ziet hoe je leven veranderd als het droom bedrag op je rekening staat.

Kom in actie

Alleen maar afwachten en hopen dat het allemaal gaat gebeuren werkt niet. Er komen mogelijkheden op je pad en je moet deze met beide handen aanpakken. Omdat je bijvoorbeeld meer geld wil verdienen komt er iemand naar je toe en verteld over een nieuwe functie binnen zijn bedrijf.

Dat is een teken, een kans, grijp dit soort kansen aan om je situatie te veranderen en verander je money mindset.

mindset boek

Ontdek hoe je een positieve mindset krijgt

Verander je manier van denken, je gevoelens en je complete leven verandert!!

Ja, dat wil ik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *