Moederdag 2021, 7x knutselen voor moederdag

Gemiddelde leestijd: 6 minuten

Wat maak jij dit jaar voor Moederdag?

moederdag

Stiekem zijn we best gek op Moederdag. Het is een zware taak om vrouw te zijn. We werken, doen het huishouden en runnen ook nog een gezin.

We zijn het brein achter de organisatie van ons gezin en weten precies hoe de planning eruitziet. Soms is het dan wel even nodig om een stapje terug te doen en eens helemaal te ontspannen.

Daarom is het maar goed dat er één keer per jaar een dag bestaat als moederdag. We verdienen het dan om eens lekker in de watten te worden gelegd.

Elke moeder vind het leuk om een knutselwerk te krijgen van haar kind. Ik ben dan ook op zoek gegaan naar de leukste Moederdag knutselwerken en projecten voor dit jaar.

Er staan zo veel leuke creatieve cadeautjes in dit artikel, ik weet zeker dat je hier heel gelukkig van wordt.

Deel dit artikel zo veel mogelijk zodat dit ook terecht komt bij je man of partner. Je kan dit artikel natuurlijk ook door je man laten lezen zodat de ‘stille’ hint overkomt.

Knutselen voor Moederdag

Ik ben op zoek gegaan naar de leukste knutselwerkjes voor moederdag. En ik heb er héél veel gevonden. Je hoeft niet heel creatief te zijn, er staan zoveel leuke ideeën op het internet. De leukste knutselwerkjes zijn gemakkelijk na te maken zodat jij dit ook kunt doen.

Door zelf aan de slag te gaan kan je een geweldig origineel Moederdag cadeau maken voor je moeder of je oma. Doe dit door gebruik te maken van goedkope materialen en dingen die je al in huis hebt. Je kan natuurlijk ook gebruik maken van spullen van vrienden of buren zodat je niet alles hoeft te kopen.

Het is geweldig om elk jaar een leuk en origineel Moederdag cadeau te geven waar de moeder in kwestie nog jaren over opschept. En waar je natuurlijk zelf ook trots op bent.

Kleuren voor je moeder

Het is natuurlijk altijd prachtig om een mooie kleurplaat te krijgen van je kinderen. Als je nog op zoek bent naar een leuke kleurplaat voor een andere moeder of een oma maak dan eens gebruik van de bovenstaande kleurplaat. Waarschijnlijk heb je vast nog wel ergens potloden of krijtjes in huis.

Een gegarandeerd succes, iedereen vindt het leuk om wat te krijgen. En een kleurplaat is altijd goed. Je kan je kinderen natuurlijk ook zelf een kleurplaat laten maken.

Het is altijd leuk om je kinderen zelf te laten nadenken over wat ze willen kleuren, misschien maken ze wel een prachtige eigen creatie. Bewoner je kleine Picasso’s en lijst de kunstwerken in of hang het ergens mooi in het zicht.

moederdag

Maak je eigen cadeau

Het is ook erg leuk om een persoonlijk cadeau te maken. Als je echt een theeleut bent dan is een persoonlijke theekop een superleuk geschenk. Dit kan je zelf maken door een simpele theemok aan te schaffen. Vul een bak met water en doe hier een aantal druppels nagellak in. Wat je vervolgens doet is de mok hierin dopen.

Wijnliefhebbers

Dit is een leuk geschenk voor alle moeders die wel van een wijntje houden in het weekend. Je hebt een wijnglas en glas verf nodig. Wat je vervolgens doet is het glas inkleuren en er iets moois van maken. Een schattig, origineel cadeau wat zeker opvalt in huis.

Maak je eigen kaart

Wie vindt het niet leuk om een persoonlijke kaart te krijgen. Een leuke kaart maken voor Moederdag is altijd goed. Deze kaart kan je zelf namaken doordat je de tekst uit te printen op mooi papier.

Conclusie

Heb je nog geen idee wat je gaat doen met Moederdag? Door deze leuke Moederdag knutselwerken krijg je genoeg ideetjes. Er zijn genoeg leuke en betaalbare mogelijkheden waardoor je toch iets leuks kan geven.

Heb je nog andere tips voor een leuk Moederdag cadeau? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *