Meer geld verdienen naast je baan? Begin met affiliate marketing!

Gemiddelde leestijd: 9 minuten

Meer geld verdienen naast je baan

meer geld verdienen

Wil je meer geld verdienen naast je baan maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Er zijn verschillende manieren om extra geld te verdienen naast je baan.

Met zoveel verschillende mogelijkheden begrijp ik goed dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarnaast is je tijd kostbaar en wil je geen verkeerde keuzes maken.

Daarom wil ik je met dit blog helpen om met het juiste verdienmodel aan de slag te gaan. Zo weet ik zeker dat als jij tijd en energie steekt in dit verdienmodel het je gaat lukken om meer geld te verdienen.

Klaar om aan de slag te gaan? 

Kom je elke maand te kort

Het is een probleem voor veel mensen. Elke maand hebben ze weer een probleem. Het inkomen wat ze hebben verdiend verdwijnt als sneeuw voor de zon. Veel mensen maken er grapjes over dat hun inkomen verdwijnt zonder dat ze het door hebben. 

We vinden het allemaal maar lastig om zuinig met ons inkomen om te gaan. Dat is een probleem als jij goed voor jezelf en je gezin wil zorgen. 

Als je ooit wel eens wakker hebt gelegen van een dure rekening, een reparatie aan je auto of een schoolreisje wat er aan komt begrijp je hoe stressvol dit is. Hier wil je dus graag wat aan veranderen. 

Duurt de maand langer dan je salaris?

Voor veel mensen is het een vicieuze cirkel. Ze werken hard voor hun inkomen en voordat ze het doorhebben is het alweer verdwenen naar alle rekeningen en andere uitgaven die ze doen zonder dat ze het doorhebben.

Dan komt het je vast bekend voor dat je de laatste week of weken voordat je salaris op je rekening staat gestrest bent. Dat is geen fijn gevoel. Ik wil je helpen om van dat vervelende gevoel af te komen. 

Leven van salaris naar salaris

Het grote probleem van leven van salaris naar salaris is dat je altijd gestrest bent en je zorgen maakt over geld. Als er een keer iets mis gaat dan heb je last van slapeloze nachten.

Je piekert je suf over hoe je de reparatie van je auto moet betalen, dat etentje met vrienden of het schoolreisje van je dochter. Elke keer vraag jij je af wat je toch fout doet. Verdien je gewoon te weinig of geef je te veel uit? 

Waarom heb je meer geld nodig?

Op het moment dat je nu van salaris naar salaris leeft is het goed om eens alles op te schrijven. Pak eens pen en papier en schrijf op hoeveel je elke maand verdient. Schrijf ook op hoeveel je elke maand uitgeeft. Probeer altijd geld over te houden om te sparen. 

Dit is voor noodgevallen zoals het verliezen van je baan of het betalen van een dure rekening. Ook spaar je altijd voor leuke dingen, weekendjes weg, vakanties, een dure aankoop die je graag wil doen. 

Hou je geen geld over?

Heb je alles opgeschreven en zie je tot je schrik dat je niets overhoudt onderaan de streep? Dan is het tijd om wat te veranderen. Jij geeft namelijk evenveel uit dan je verdient. Nu kun je twee dingen doen. 

Je uitgavenpatroon drastisch naar beneden schroeven en zuiniger leven. Of jezelf een aantal dingen leren waardoor je meer geld gaat verdienen naast je baan. 

Meer geld om leuke dingen te doen

Je weet hoe teleurstellend het is als jij je kinderen moet vertellen dat het niet mogelijk is om met het gezin naar een pretpark te gaan omdat het te duur is. Als je al jaren niet op vakantie bent gegaan omdat je er geen geld voor hebt is het je ultieme droom om eens wat leuks te doen met je gezin. 

Meer geld om te sparen

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk dat je een grote droom hebt waar je een flink bedrag voor nodig hebt. Denk dan aan een verhuizing, een dure aankoop of de studie van je kinderen.

Hoe fijn zou het zijn als het je nu wel lukt om meer geld te verdienen en elke maand te sparen. Dit is nu echt mogelijk en ik zal je precies vertellen hoe jij dit ook kunt doen. 

Hoe kun je meer geld verdienen?

Ik ben een grote fan van geld verdienen met het internet omdat je dit in je vrije tijd kunt doen, naast je baan en in je eigen tempo. Nu is er zoveel informatie te vinden over online geld verdienen dat ik heel goed begrijp dat je niet weet wat je nu wel en niet moet geloven. In dit artikel deel ik mijn favoriete manier om geld te verdienen. 

Affiliate bloggen

Een van de manieren om meer geld te verdienen is een affiliate blog te beginnen. Met een affiliate blog bedoel ik dan een website beginnen waar jij schrijft over één onderwerp voor één lezer. 

In je blogs promoot je producten van anderen die je zelf gebruikt en waar je 100% in gelooft. Zorg jij voor een verkoop via je website dan ontvang je een commissie. 

Wil je online geld verdienen naast je baan?

Ontdek hier hoe je zonder kennis en ervaring je eigen affiliate blog begint.

Ja! Ik wil extra geld verdienen!

Het grote voordeel van affiliate bloggen

Het beginnen van je eigen affiliate blog is een geweldige manier om iets moois voor jezelf op te bouwen. Ik adviseer je altijd te schrijven over een onderwerp waar je veel over weet en echt een passie voor hebt. 

Daarnaast moet je een product promoten wat je zelf gebruikt en waar je 100% in gelooft. Dat maakt je betrouwbaar en authentiek. Het beginnen van je affiliate blog is geen manier om snel rijk te worden, je stopt veel tijd en energie in je blog voordat het je wat gaat opleveren. 

Als je het eenmaal doorhebt heb je er elke maand profijt van. Dit is een geweldige manier om extra geld te verdienen naast je baan. 

De makkelijkste manier om meer geld te verdienen in je vrije tijd

Voor mij is affiliate bloggen de makkelijkste manier om extra geld te verdienen in mijn vrije tijd. Ik vind bloggen leuk om te doen en ik promoot producten die al bestaan en die ik zelf gebruik.

De voordelen van affiliate marketing zijn dan ook dat ik zelf geen producten hoef te maken, geen verkoopproces hoef te maken en niets te maken heb met klantenservice. Ik verwijs alleen maar mensen door via mijn blogs. 

Mijn advies om meer geld te verdienen

Als je echt serieus bent om meer geld te verdienen dan adviseer ik je alles te leren over affiliate bloggen. Ik heb zelf een cursus doorgenomen van Jacko Meijaard. 

Jacko heeft al tien jaar ervaring en verdient meer dan 10.000 per maand met zijn blogs. Ik had geen behoefte om het wiel zelf uit te vinden en heb deze cursus gevolgd en ben meteen aan de slag gegaan. 

Dit is hoe de commissies eruit zien van een van mijn websites (dit werkt dus echt!!)

Wil je online geld verdienen naast je baan?

Ontdek hier hoe je zonder kennis en ervaring je eigen affiliate blog begint.

Ja! Ik wil extra geld verdienen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *