Meer geld verdienen in 2022? (Naast je baan)

Gemiddelde leestijd: 8 minuten

Meer geld verdienen in 2022

meer geld verdienen 2022

Ben je op zoek naar een leuke manier om meer geld te verdienen in 2022? De kans is groot dat je niet helemaal tevreden bent op dit moment. 

Dit omdat je elke maand weer geld tekort komt of omdat je weet dat er een aantal grote rekeningen aankomen en je niet weet hoe je hiervoor moet betalen. 

Te weinig geld hebben is een groot probleem voor je. Je ligt wakker omdat je niet weet hoe je het moet oplossen. 

Daarom heb je besloten dat er meer geld binnen moet komen in 2022. Maar je hebt geen idee hoe je dit voor elkaar moet boksen. 

Ben je er klaar voor om te ontdekken wat je moet doen om je inkomen te verhogen? 

Waarom stroom je rekening elke maand weer leeg?

Voordat ik je alles vertel over het verdienmodel wat je echt moet gebruiken wil ik eerst even met je stilstaan bij je dagelijkse leven. Het is een groot probleem als je wakker ligt omdat je niet weet hoe je de rekening kunt betalen. 

Als je niet weet hoe je de volgende maand zonder kleerscheuren doorkomt ben je altijd gestrest. Dat maakt je een minder gelukkig mens. Daarom is het goed om eens na te denken over je huidige leven en waar het nu mis gaat. 

Verdien je minder dan je uitgeeft?

Je denkt automatisch dat je meer geld moet verdienen als je elke maand weer moet overleven. De meeste mensen leven van salaris naar salaris. Dat is geen lekker gevoel. Pak eens pen en papier uit de kast en schrijf eens op wat je elke maand verdient. 

Schrijf vervolgens op hoeveel je vorige maand hebt uitgegeven. Onderaan de streep zie je dan of je minder uitgeeft dan je verdient. Zie je dat dit niet het geval is dan adviseer ik je om aan de slag te gaan met je uitgaven. 

Als je namelijk altijd minder uitgeeft dan je verdient kom je niet in de problemen. Daar gaat het bij veel mensen helemaal mis. 

meer geld verdienen 2022

Waar geef je veel geld aan uit?

Opschrijven waar je veel aan uitgeeft is een fijne manier om te ontdekken waar je veel geld aan uitgeeft. Soms ontdek je dat pas als je het zwart op wit ziet staan. Dan zie je dat je wel heel veel uitgeeft aan het bestellen van je lunch terwijl je ook een boterham mee kunt nemen. 

Het is slim om kritisch te kijken naar je uitgaven en een plan te maken om dit flink te verlagen. Het besparen op je lunch is zo opgelost door je eigen eten mee te nemen. Maar je kunt ook denken aan het minder kopen van kleding of elektronica. 

Of het besparen op je wekelijkse boodschappen. Ook kan je er achter komen dat je voor abonnementen betaald waar je geen gebruik van maakt. Kijk altijd kritisch naar je uitgaven en bespaar waar dit mogelijk is.

Hoe kun je in je vrije tijd meer geld verdienen in 2022?

Als je dit hebt gedaan ben je al heel goed bezig. Maar natuurlijk wil je nog steeds meer geld verdienen in 2022. Daar zal ik je nu meer over vertellen. 

Geld verdienen met het internet

Ik weet dat je het al druk genoeg hebt. Je werkt vijf dagen per week, hebt een gezin en bent druk met je hobby’s en sport in het weekend. Je hebt weinig vrije tijd. Toch is het slim om een beetje vrije tijd in te leveren om iets nieuws te leren waardoor je meer geld gaat verdienen in 2022.

Ik heb dit mezelf een aantal jaar geleden ook geleerd en ik ben er nog steeds elke dag dankbaar voor. Dit zorgt er namelijk voor dat ik elke dag geld verdien met het internet. Iets wat ik jou ook gun.

 

meer geld gaan verdienen

Begin je eigen affiliate blog

Mijn advies aan iedereen die extra geld wil verdienen is gebruik te maken van het internet. Dit maakt het voor je mogelijk om in je vrije tijd iets op te bouwen wat je dag en nacht geld oplevert (dit kost wat tijd maar als het eenmaal loopt ben je dolgelukkig.)

Een van die dingen die enorm goed werken is het beginnen van je eigen affiliate blog.

Wat is een affiliate blog?

Jij hebt bepaalde interesses en passies. Dit zijn onderwerpen waar je veel over weet en maar niet over uitgepraat raakt. Jij kunt je eigen blog beginnen om te schrijven over deze onderwerpen. Op deze manier bouw je een publiek van lezers die continu terugkomen om meer te lezen. 

Als je dan vervolgens digitale producten van anderen promoot en je lezers een aankoop doen verdien jij een commissie over elke verkoop. Ik heb hier een aantal van mijn resultaten voor je klaarstaan.  

Dit is de makkelijkste manier om geld te verdienen met het internet omdat jij geen producten hoeft te maken, niets hoeft te verkopen en je ook niets te maken hebt met klantenservice. Het enige wat je doet is je lezers door laten klikken naar een salespage van de verkoper. 

Geen idee waar je moet beginnen?

Dit klinkt toch als een mooie manier om extra geld te verdienen? Misschien denk je nu maar ik ben helemaal niet handig. Ik ben helemaal niet goed in schrijven. Ik kan helemaal geen eigen blog bouwen. Ik begrijp je heel goed, dit gevoel had ik ook jaren geleden. 

Maar ik heb me niet laten tegenhouden door deze twijfels. Ik ging op zoek naar iemand die al doet wat ik wilde gaan doen en ik heb van hem geleerd hoe ik dit zelf ook kon doen. Iets wat ik jou ook adviseer. 

Door de affiliate marketing revolutie door te nemen leerde ik stap voor stap hoe ik mijn eigen affiliate blog kon beginnen. Dit heeft mij geholpen om stap voor stap mijn eigen blog te beginnen. Iets wat ik jou ook gun. 

Meer geld verdienen in 2022 is echt mogelijk!

Meer geld verdienen in 2022 is dus echt mogelijk door je eigen affiliate blog te beginnen. Ik adviseer je wel om de stappen door te nemen die je leert in de affiliate marketing revolutie. Dat heeft mij enorm geholpen om deze resultaten te behalen.

Wil je online geld verdienen naast je baan?

Ontdek hier hoe je zonder kennis en ervaring je eigen affiliate blog begint.

Ja! Ik wil extra geld verdienen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *