Vaarwel love handles: Krijg weer een strak en gezond lichaam!

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Krijg dat droomlichaam terug

We willen allemaal in vorm zijn. Een gezond lichaam en een strak lichaam vinden we allemaal prettig. Iedereen is anders en heeft een andere maat zorg ervoor dat jij je goed voelt in je lichaam. Zeg voor eens en altijd vaarwel tegen je love handles!

Misschien wil je wat strakker worden maar heb je geen zin en tijd om uren in de sportschool te staan. Of heb je geen zin om naar de sportschool te gaan en wil je liever thuis sporten. Dan is yoga een geweldige sport voor je. Yoga kan je overal doen wanneer het jouw uitkomt.

YOGA is goed tegen de love handles

Yoga is een geweldige sport voor je lichaam omdat je daar je hele lichaam mee traint. Al je spieren komen aan bod. Bij yoga hoef je niet in een korte tijd veel oefeningen te doen maar kan je de tijd nemen. Yoga is een ontspannen manier van sport doordat je bewust bent van je ademhaling.

Een ideale manier van sporten dus. Ik ben altijd op zoek naar een fijne yoga workout en die heb ik voor jullie gevonden. Met dank aan POPSUGAR deel ik onderstaande workout. Met 13 minuten sporten kan je zo de love handles wegwerken. En wie wil dat nauw niet?

Love handles

Op zoek naar een yoga training?

Heb je meer hulp nodig voor je yoga training? Sport dan voortaan gewoon thuis.

Ja, ik heb hulp nodig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *