Maak gebruik van de beste korting

Gemiddelde leestijd: 7 minuten

De beste korting sites op een rijtje gezet

De beste korting sites

Wat zijn de beste korting sites?

Er zijn verschillende soorten websites in Nederland waar je iets koopt met een
flinke korting.

Er zijn er op dit moment zoveel dat je misschien niet eens weet waar je moet beginnen.

Veel mensen maken veel gebruik van deze websites en dat is niet zo gek natuurlijk.

Het is natuurlijk super verleidelijk om gebruik te maken van een mooie korting, een scherpe actie of een gratis verzending.

Hoe werken deze korting sites?

Bekijk je één van deze websites dan ontdek je mooie kortingen en aantrekkelijke prijzen. Bedrijven verzamelen deze mooie aanbiedingen op verschillende websites zodat je dit makkelijk kan afrekenen.

De korting websites verdienen een commissie per verkochte aanbieding. Bij een aankoop wordt dit vastgelegd door middel van de cookie, hierdoor verdient de korting website aan je aankoop zonder dat je hier extra voor betaald.

De korting websites verdienen meer als er meer wordt verkocht en daarom is er altijd een groot aanbod waar je uit kan kiezen.

Je kan hier dan ook wel spreken van een win- win-win situatie. Jij bent blij omdat je minder betaald, de korting website verdient een vergoeding als je een aankoop doet en de webshop eigenaar waar je iets koopt is ook blij omdat hij meer verdient.

De zes beste websites voor meer korting

1. Social deal

Bij deze website is er elke dag weer een nieuwe aanbieding. Deze aanbieding is vaak 50% goedkoper dan de normale prijs. De aanbiedingen zijn maar voor een bepaalde tijd te koop en de verleiding is dan ook groot om iets aan te schaffen omdat je geen korting wil mislopen.

Bij social deal is het ook nog eens heel fijn dat je gebruik kan maken van lokale acties zoals een bepaald restaurant of een speciale kapper.

2. Vakantie veilingen

Waarschijnlijk heb je er wel eens gebruik van gemaakt of heb je er wel eens van gehoord. Maar vakantieveilingen is een geweldige site waar je voor veel minder geld iets kunt kopen.

Dit kan zoals de naam al zegt een vakantie zijn maar dit kan ook een weekendje weg zijn of een behandeling bij de schoonheidsspecialiste.

3. Groupon

Deze website heeft verschillende scherpe aanbiedingen waar je gebruik van kan maken. Voor een leuk bedrag kan je lekker uit eten gaan samen maar hier kan je ook kleding, schoenen of elektronica bestellen. De keuze is heel uitgebreid bij deze website.

4.Actie van de dag

Hier zijn ook verschillende soorten aanbiedingen net als bij groupon. Deze twee sites zijn dan ook wel vergelijkbaar.

Bij de actie van de dag zijn er aanbiedingen voor uitjes, pretparken, vakanties maar zijn er ook juist producten voor in de badkamer of in huis. Door deze aanbiedingen kan je voor minder geld toch veel leuke dingen doen.

waar geef jij je geld aan uit, de beste korting sites

5. One day fashion deals

Vind je merken belangrijk maar wil je niet teveel betalen? Dan is er een geweldige website die zich richt op kleding van bekende merken. Deze kortingen lopen wel op tot 80%.  Dit zijn dagaanbiedingen dus je moet wel snel in actie komen. Maar een duur horloge of een schoen van een bekend merk is dan een stuk goedkoper.

6. Voucher vandaag

Deze website heeft een prijs gewonnen voor beste website van het jaar (2018) Deze website heeft verschillende dingen voor in huis, kleding, gadgets en spullen voor je persoonlijke verzorging. Het is een fijne website met leuke aanbiedingen.

Mijn favoriete korting sites

Deze verschillende korting sites kun je dus gebruiken om minder te betalen voor je volgende aankoop. Ik ben een groot fan van vakantieveilingen en groupon.

Deze twee gebruik ik dan ook om gebruik te maken van leuke aanbiedingen. Samen uit eten voor maar 25 euro vind ik superfijn.

Heb jij nog een favoriete korting site die kan worden toegevoegd aan de lijst?

Wil je meer bespaartips?

Download dan mijn gratis e-book

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *