Inboedel huren? Ontdek hier hoe je alles voor in huis voordelig kunt huren.

Gemiddelde leestijd: 5 minuten

Al je inboedel huren huren

inboedel huren

Wist je al dat je je inboedel kan huren? Als je zoon of dochter uit huis gaat om te studeren lopen de kosten behoorlijk op. Je kan natuurlijk bijspringen als ouders om je kind hiermee helpen.

Of je kiest ervoor om hem of haar te leren hoe hij ze met een klein inkomen hun nieuwe huis kunnen inrichten. Ook zonder fulltime baan kan je namelijk een huis inrichten.

Het kopen van een vaatwasser, koelkast en televisie is behoorlijk prijzig. De kans is dan ook groot dat je studerende zoon of dochter dit niet zomaar kan betalen.

Heel veel studenten kunnen de inboedel niet in één keer betalen. Maar hoe richt je dan je huis in?

Dit ka je doen door de inboedel te huren. Je betaalt elke maand een klein bedrag om bijvoorbeeld een koelkast, tv of wasmachine te huren.

Mocht er iets stuk gaan in deze periode dan wordt dit kosteloos gerepareerd. Als student is dit de makkelijkste manier om je woning in te richten.

De duurste apparaten huren

Gaat je zoon of dochter op kamers en vind je het belangrijk dat hij of zij zich losmaakt van je en nu echt voor zichzelf gaat zorgen? Als je dit belangrijk vindt is het goed dat hij of zij meteen zijn eigen rekeningen leert betalen.

Het huren van de inboedel is dan een geweldige manier waarop ze hun nieuwe huis helemaal zelf kan inrichten.
Als je zoon of dochter met anderen gaat samenwonen is dit tarief prima door het aantal bewoners te delen. Dan betaald iedereen evenveel om de inboedel te huren. Dat is wel zo eerlijk.

Aparaten huren eenvoudig voor studenten

Een koelkast en vaatwasser huren

Als je een zelf een koelkast of vaatwasser koopt dan ben je natuurlijk zelf verantwoordelijk als er wat kapot gaat. Als dit gebeurd draai je zelf voor de kosten op.

Studenten hebben het al druk genoeg met de opleiding, het huiswerk en andere dingen. Daardoor werken de meeste studenten alleen extra in het weekend. Hierdoor verdienen ze maar klein bedrag per maand.

Een reparatie of het kopen van een nieuw apparaat is dan niet te doen. Daarom is de optie om dit te huren voor veel studenten een geweldige oplossing.

Is je inboedel huren betrouwbaar?

Wil je dat je zoon of dochter het helemaal zelf doet en wil je niet bijspringen? Smartstudentdeals is er voor alle studenten die de nieuwste apparaten niet kunnen kopen.

Studeren is al duur genoeg. Hier kan je zoon of dochter de goedkoopste en nieuwste elektronica en witgoed eenvoudig huren. Standaard met de beste garantie en service.

Voor een bepaalde periode huur je dan een apparaat. Gaat er in deze periode wat stuk dan wordt het kosteloos gerepareerd. Dit is voor veel studenten een fijne manier om toch gebruik te maken van deze apparaten.

Het grote voordeel van studenten is dat ze meestal met meerdere mensen samenwonen. Hierdoor is het maandelijkse bedrag eenvoudig te delen met alle bewoners.

Zo zie je maar dat het ook mogelijk is om je inboedel te huren in plaats van alles nieuw aan te schaffen. Ben je nog op zoek naar een bijbaan voor je studerende zoon of dochter? Dit zijn de beste bijbaantjes voor studenten?

Wil je meer bespaartips?

Download dan mijn gratis e-book

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *