Hoe verdien je snel geld + doe deze dingen juist niet!

Gemiddelde leestijd: 13 minuten

Hoe verdien je snel geld?

Hoe verdien je snel geld

Hoe verdien je snel extra geld? Het is een vraag die je maar niet loslaat. Ergens geloof je in een geheim wat je nog niet hebt ontdekt.

Het moet toch mogelijk zijn om op een prettige manier extra geld te verdienen. Misschien naast je baan of misschien als nieuw verdienmodel waar je goed van kan leven.

Helaas denken veel mensen dat het mogelijk is om snel geld te verdienen. Persoonlijk geloof ik niet in snel geld verdienen en weet ik dat het internet vol staat met allemaal valse beloftes.

Om je te helpen geen verkeerde keuze te maken zal ik mijn eerlijke mening geven over waar ik niet geloof in snel geld verdienen.

Maar ik geef je natuurlijk ook een aantal opties om geld te verdienen met het internet. Vraag jij je af hoe kan ik snel geld verdienen?

Dan weet ik zeker dat je na dit artikel alleen nog maar focust op de juiste manier van geld verdienen. Ben je er klaar voor? 

Snel geld verdienen klinkt als een droom die uitkomt

Ik begrijp heel goed dat snel geld verdienen als een ideale manier klinkt om je portemonnee flink te spekken. Maar laat je niet gek maken door de dingen die je leest op het internet.

Snel geld verdienen klinkt dan ook te mooi om waar te zijn. Elke manier om extra geld te verdienen is niet snel. Je moet er altijd wat voor doen, soms is dat er veel tijd en energie in steken en soms zijn er andere dingen voor nodig.

Het gaat niet vanzelf. Elke keer als je denkt dat klinkt wel heel mooi wees dan op je hoede. Blijf je logische verstand volgen als het te mooi klinkt om waar te zijn. 

Waarom wil je extra verdienen?

De vraag hoe verdien je snel extra geld komt ergens vandaan. Wat is de reden dat je nu op zoek bent naar een manier om extra geld te verdienen. Als je begrijpt waar dit verlangen vandaan komt is het goed om eens na te denken over het bedrag wat je extra wil verdienen.

Voor de een is een extra €100,- een geweldige manier om je dromen te laten uitkomen terwijl iemand anders dat niet voldoende vindt. Weet dus wat je doel is want dit is de eerste stap om de juiste keuze te maken. 

Het internet staat vol met manieren om geld te verdienen. Maar jij je natuurlijk wel focussen op de juiste manier. Anders kom je geen stap verder. 

Waar ben je goed in?

Het is heel belangrijk dat je iets doet wat je leuk vindt. Extra geld verdienen is geweldig maar je moet er wel wat voor doen. Op het moment dat je iets kiest wat je niet leuk vindt maak je een fout. Dan hou je het niet vol om er continu tijd en energie in te steken.

Doe dus altijd iets wat bij je past en waar je energie van krijgt. Als je doet wat je leuk vindt voelt het niet als werk en verdien je extra met iets waar je veel plezier in hebt. Klinkt goed, toch? 

Hoe verdien je snel geld

Hoe verdien je snel geld? Gebruik een van de volgende manieren

Zoals ik al aangaf staat het internet vol met allemaal manieren om extra te verdienen. Voor iedereen is er wel een manier geschikt. Ik deel hieronder mijn favoriete manieren waarvan ik weet dat je er goed mee verdient. Deze manieren gebruik ik dan ook zelf om geld te verdienen met het internet. 

Bloggen

Het is niet gek om dit in de lijst te zien staan. Nu je dit artikel leest weet je dat ik een grote fan ben van bloggen. Als je een blog begint kies je om te schrijven over één onderwerp. Doe je dit consistent en schrijf je alleen maar over onderwerpen waar al naar wordt gezocht in Google dan krijg je gratis bezoekers. 

Hoe verdien je daar geld mee? Dit doe je doordat een deel van je bezoekers klinkt op je advertenties, een van je producten koopt of op een link klinkt van een product wat je promoot. Lees verder in dit blog over geld verdienen met bloggen.

Het grote voordeel is dat je blog 24/7 online staat en voor je werkt. Zo kun je geld verdienen terwijl je slaapt. Het nadeel is dat je veel tijd en energie moet steken in het schrijven van je blogs. Je moet schrijven dus wel leuk vinden. 

Eigen producten verkopen

Een andere manieren om geld te verdienen met het internet is je eigen producten verkopen. Denk dan aan digitale producten als een e-book, printables, kalender, lijstjes etc. Etsy staat vol met producten van creatieve ondernemers. 

Het voordeel is dat je heel gemakkelijk je eigen digitale producten verkoopt zonder hoge kosten te hebben van een winkelpand etc. Het nadeel is dat je continu bezig moet zijn om klanten te vinden voor je producten, dit is een uitdaging voor veel ondernemers. 

Hoe verdien je snel geld als affiliate

Een ander verdienmodel waar ik enorm fan van ben is affiliate marketing. Je promoot een product van een ander, als iemand een aankoop doet via je link krijg jij een commissie over het afgerekende bedrag. Stel je voor dat iemand een aankoop doet van €100,- en jij krijgt 40% commissie dan ontvang je €40,- 

Het voordeel is dat je geen eigen product hoeft te maken, niets hoeft te verkopen maar alleen maar mensen moet doorverwijzen. Het nadeel is dat je de juiste mensen moet vinden om door te verwijzen. Je moet dus goed zijn in het krijgen van volgers op sociale media of het vinden van leads naar de verkooppagina. Zonder verkopen verdien je namelijk niets. 

Wil je online geld verdienen naast je baan?

Ontdek hier hoe je zonder kennis en ervaring je eigen affiliate blog begint.

Ja! Ik wil extra geld verdienen!

Je eigen affiliate blog beginnen

Nu je weet wat affiliate marketing is vraag jij je af hoe je nu mensen vindt die dat product nodig hebben. Daar ligt de grootste uitdaging. Een affiliate blog is een geweldige manier om affiliate marketing en bloggen met elkaar te combineren. Zo schrijf je over één onderwerp, krijg je gratis bezoekers en verwijs je die bezoekers door naar het betreffende product. 

Het grote voordeel is dat je op deze manier makkelijk de juiste mensen naar de verkooppagina krijgt. Het nadeel is dat je veel blogs moet schrijven om bezoekers te krijgen. Dit kost je tijd en energie en je moet dus echt leuk vinden om blogs te schrijven. 

Een webshop beginnen

Een andere manier om geld te verdienen is je eigen webshop beginnen. Begin je een webshop waarmee je producten verkoopt dan maak je wel kosten omdat je de producten moet inkopen terwijl je nog niet zeker weet of je de producten verkoopt. Dat is dus een risico wat je loopt. Voor mij persoonlijk is dit dus niet het ideale verdienmodel omdat ik het niet prettig vind om hoge kosten te hebben. 

Diensten aanbieden

Een andere manier om geld te verdienen is je eigen diensten aan te bieden. Als jij ergens heel goed in bent is het natuurlijk slim om daar anderen ook mee te helpen. Zo geven sommige ondernemers workshops in de dingen waar zij goed in zijn of verkopen ze online trainingen. 

Het voordeel is dat je veel mensen kunt helpen met dat waar je goed in bent. Het nadeel is dat je goed moet zijn in het verkopen van je dienst, of je dat nu telefonisch of met je website doet. 

Hoe verdien je snel geld met netwerk marketing

Netwerk marketing is het promoten van producten aan je netwerk. De meeste netwerk marketeers doen dit met sociale media. Ze bouwen een betrokken publiek en promoten daarbij producten. Verkopen ze de producten dan ontvangen ze een commissie per verkoop. 

Het is daarom een vergelijkbaar verdienmodel als affiliate marketing. Het voordeel is dat iedereen gebruik kan maken van sociale media en zich kan aansluiten bij een netwerk marketing bedrijf. Het nadeel is dat het voor veel mensen lastig is om goed te worden in het verkopen van de producten aan de juiste mensen. 

Als jij de juiste mensen niet bereikt die je producten nodig hebben is het onmogelijk om de producten te verkopen. Verkoop je niets dan verdien je dus ook geen geld.

Hoe verdien je snel geld

Geloof niet alles op het internet over snel geld verdienen

Hoe verdien je snel geld is een vraag die niet zo makkelijk is te beantwoorden. Ik wil je waarschuwen voor de vele onjuiste informatie die is te vinden op het internet. Snel geld verdienen is een gevaarlijke belofte waar ik niet in geloof.

Ik denk dat als je geld wil verdienen met het internet je er iets voor moet doen, ervoor moet werken. Precies hetzelfde als dat je werkt in loondienst. Als je dus een verdienmodel ziet met allemaal beloftes wees dan realistisch en denk goed na over hoe je daar geld mee verdient.

Voordat je iets doet is ook altijd goed om onderzoek te gaan naar dit bedrijf of deze manier van geld verdienen. Zoek altijd beoordelingen om zeker te weten dat je een goede keus maakt. 

Veel onjuiste informatie

Ik vind het frustrerend dat er zo weinig goede informatie te vinden is als je zoekt op extra geld verdienen of online geld verdienen. Persoonlijk ben ik een grote fan van bloggen en affiliate marketing omdat dit de makkelijkste manier is om de juist mensen naar je blog te krijgen die op zoek zijn naar een oplossing voor een probleem. Die oplossing kan je bieden door een product te promoten van een ander. 

Als je voelt dat er een belofte wordt gedaan die wel heel rooskleurig is wees dan alert. De kans is groot dat het dan niet realistisch is. Vertrouw daarbij altijd op je gevoel en speur het internet af naar informatie over dit verdienmodel. 

Hoe verdien je nou snel geld?

Hoe kan je snel geld verdienen? Er is geen manier om supersnel rijk te worden of slapend rijk te worden. Er zijn wel manieren om extra geld te verdienen terwijl je slaapt maar daar moet je altijd wat voor doen.

Wil jij ook online geld verdienen met affiliate marketing maar weet je niet waar je moet beginnen? Lijkt het je geweldig om overal ter wereld geld te verdienen? Jacko Meijaard leeft zijn droomleven en verdient elke dag honderden euro’s door affiliatie marketing op de juiste manier toe te passen. 

Wil je online geld verdienen naast je baan?

Ontdek hier hoe je zonder kennis en ervaring je eigen affiliate blog begint.

Ja! Ik wil extra geld verdienen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close