Hoe kan jij online geld verdienen? 8 Manieren voor je op een rijtje gezet!

Gemiddelde leestijd: 12 minuten

Online geld verdienen

hoe kan je online geld verdienen

Voor veel mensen is het een grote droom om online geld te verdienen. We kunnen niet meer zonder internet, webshops en sociale media.

Als je op zoek bent om een tweede vorm van inkomen op te bouwen voor jezelf hebt je er vast al het een en ander over gelezen.

Maar wat is nu de beste manier om online geld te verdienen? Door alle informatie die er te lezen is zie je door het bomen het bos niet meer.

Heel begrijpelijk. Daarom zet ik in dit artikel 8 verschillende manieren voor je op een rijtje.

Zo kan jij zelf bepalen welke manier het best bij je past. Wees niet bang dat je heel technisch moet zijn om online geld te verdienen.

Tegenwoordig kan je alles opzoeken in Google of YouTube. Natuurlijk kan je altijd om hulp vragen van mensen uit je omgeving.

Het gaat niet vanzelf

Online geld verdienen is naar mijn mening de beste manier om wat moois voor jezelf op te bouwen. Nu zijn er natuurlijk veel advertenties te vinden die je van alles beloven. Helaas kan je niet alles geloven.

Het is goed om erbij stil te staan dat als je online geld wil verdienen je er ook voor moet werken. Het kost tijd om een extra inkomen op te bouwen als je er maar met veel passie en enthousiasme aan blijft werken.

Verkoper worden bij Bol.com

Nu is er een makkelijke manier om online geld te verdienen en dat is het verkopen van spullen. Denk hierbij aan schoolboeken, spullen die je niet gebruikt of spullen waarvan je zeker weet dat mensen het graag kopen.

Het grote voordeel van het verkopen via Bol.com is dat het een betrouwbare site is waar mensen al veel kopen. Zo hoef je zelf geen eigen site te maken maar maak je gebruik van de goede reputatie van Bol.com.

Het mooie hiervan is dat iedereen spullen kan verkopen via Bol.com, toch is niet iedereen hier even goed in. Daarom is er een boek over geschreven wat je helpt om hier goed mee te verdienen.

In dit boek leer je stap voor stap hoe je spullen verkoopt met Bol.com. Zo is het voor een beginner ook mogelijk om hier goed mee te verdienen.

hoe kan je online geld verdienen

Fotograaf

Als je werkt als fotograaf of graag goede kwaliteit foto’s maakt in je vrije tijd is het goed om erbij stil te staan dat je hier een inkomen mee kan verdienen. De foto’s die je maakt zijn namelijk eenvoudig te verkopen online.

Veel bloggers en ondernemers zijn op zoek naar goede kwaliteit foto’s. Dit gebruiken ze weer op hun website of juist in fysieke printmaterialen zoals folders.

Ben jij goed in fotografie? Verkoop dan voortaan je foto’s aan platformen als Freepik of shutterstock. Het voordeel van deze sites is dat ze al bekend zijn bij je klanten. Nu hoef jij alleen maar je foto’s te plaatsen en je bouwt een passief inkomen op.

Geld verdienen met beleggen

Een andere manier om online geld te verdienen is geld te beleggen. Zo ontvang je interest over je inleg, dit kan oplopen tot duizenden euro’s per maand. Dit is wel afhankelijk van waar je in belegt en hoeveel risico’s je neemt.

Mijn advies is altijd een deel van je inkomen te beleggen wat je kan missen en hier professionele hulp voor in te schakelen. Vooral als je geen idee hebt hoe dit precies werkt.

Ik heb ooit een seminar bijgewoond van een bekende belegger die als advies gaf. Beleg een klein bedrag over de juiste aandelen. Maak je winst beleg dan nog eens tien procent van je winst over andere aandelen en bouw zo je extra inkomen op.

Dit was zijn werk dus hij wist waar hij het over had. Maar als je geen idee hebt hoe je met beleggen een inkomen opbouwt probeer dit dan niet zelf te doen maar schakel hier professionele hulp voor in.

Wil je meer leren over beleggen? Neem dan het boek de beleggingsillusie door. Hier worden de verschillende stappen van beleggen begrijpelijk voor je uitgewerkt en kom je erachter wat je nu wel en juist niet moet doen.

Affiliate marketing

Een van de verdienmodellen waar ik enorm fan van ben is affiliate marketing. Als affiliate promoot je de producten van anderen en verdien je een commissie voor elke verkoop die iemand doet via je affiliate link.

Om goed te verdienen met affiliate marketing heb je een groot publiek nodig en moet je een goede kwaliteit van content delen met je publiek.

Kies in eerste instantie voor een onderwerp waar jij je op gaat focussen. Als blogger schrijf je dan alleen maar over dit onderwerp. Je gaat op zoek naar onderwerpen waar mensen naar zoeken en schrijft daar je blogs over.

Klinkt allemaal misschien een beetje ingewikkeld maar als je dit ook wil doen dan is de training van Jacko echt een aanrader. Jacko legt je stap voor stap uit hoe hij het voor elkaar heeft gekregen om nu €10.0000 per maand te verdienen met zijn blogs.

Wil je online geld verdienen naast je baan?

Ontdek hier hoe je zonder kennis en ervaring je eigen affiliate blog begint.

Ja! Ik wil extra geld verdienen!

Dropshipping

Een andere vorm van online geld verdienen is dropshipping. Je doet onderzoek naar de vraag naar producten. Stel je voor dat je erachter komt dat mensen drie maanden per jaar op zoek zijn naar barbecue matjes en dat veelvuldig kopen.

Dan koop je dit goedkoop in bij Aliexpress en verkoop je het voor een hogere prijs met Bol.com. Op dit moment staan er veel producten op Bol.com die afkomstig zijn van Aliexpress. Met een andere afbeelding en tekst zijn de meeste mensen zich hier niet van bewust.

Dit noemen we ook wel dropshipping. Natuurlijk kan je ook een eigen webshop beginnen. Het nadeel daarvan is dat mensen nog niet weten wie je bent en het veel tijd en energie kost om hoog in Google te staan en je genoeg bezoekers krijgt.

Daarom adviseer ik om een platform te kiezen waar al veel mensen dagelijks naartoe gaan. Dat is als beginner de beste manier om meteen goed van start te gaan. Wil je meer lezen over dropshipping? Lees dan dit boek over dropshipping.

Het is op dit moment het beste boek wat er te vinden is over dit onderwerp. Je leert er stap voor stap hoe je een juist product kan vinden en een eigen bedrijf opbouwt.

hoe kan je online geld verdienen

Werken als freelancer

Een andere manier om online geld te verdienen is je kwaliteiten in te zetten als freelancer. Zo kan je als freelance tekstschrijver aan de slag gaan, vertaler, leraar of journalist.

Als freelance tekstschrijver specialiseer jij je in een bepaald gebied, je gaat je helemaal richten op een bepaalde niche. Daar ga je over schrijven voor opdrachtgevers. Zo kan je blogschrijver worden of juist meer whitepapers schrijven of jezelf aanbieden als journalist voor bladen of nieuwssites.

Als je tweetalig bent opgevoed is het eenvoudig voor je om teksten te vertalen naar de andere taal. Je kan andere mensen je taal ook leren door wekelijkse online coaching klassen te organiseren. Zo verdien je met je kwaliteiten je inkomen.

Geld verdienen met bloggen

Als blogger ben ik natuurlijk een grote fan van bloggen. Het is de manier om een virtueel stukje op het internet op te bouwen voor jezelf. Hierbij is het ook weer belangrijk dat jij je focust op een bepaald onderwerp.

Daar blijf je continu over schrijven. Hoe kom je dan aan inspiratie? Lees andere blogs, bekijk nieuwsberichten over je onderwerp en neem een kijkje op Pinterest.

Blijf consequent over je onderwerp schrijven en zorg ervoor dat je steeds meer bezoekers krijgt naar je website en steeds hoger komt te staan in de zoekmachines. Dat is de manier waardoor je iets moois opbouwt voor jezelf.

Hoe verdien je online geld met je blog? Je verdient een passief inkomen door je advertenties. Als je bezoekers op de advertenties klikken krijg je daarvoor een vergoeding. Hoe meer bezoekers je krijgt, hoe meer je verdient.

Daarnaast kan je ook je eigen online producten maken en verkopen zoals een e-boek of een online training. Of je verkoopt de producten van anderen.

Netwerkmarketing

Scroll je elke dag een aantal uur door sociale media? Wist je al dat je er een inkomen mee kan verdienen? Als netwerk marketeer ben je constant bezig om je netwerk uit te breiden.

Je deelt je enthousiasme over de producten die je zelf gebruikt en promoot hiermee de producten. Doen mensen een aankoop via je link verdien je een commissie. Dit werkt voor een groot deel hetzelfde als affiliate marketing.

Online geld verdienen vanuit huis

Er zijn dus verschillende manieren om online geld te verdienen vanuit huis. Kies een van de vele manieren uit en ga er vandaag nog mee aan de slag.

Wil je online geld verdienen naast je baan?

Ontdek hier hoe je zonder kennis en ervaring je eigen affiliate blog begint.

Ja! Ik wil extra geld verdienen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *