gratis babydoos bestellen bij de volgende winkels

Gemiddelde leestijd: 9 minuten

Gratis babydoos bestellen

Door een gratis babydoos aan te vragen heb je ieder geval de eerste spullen helemaal gratis en voor niets.

Als je erachter komt dat je zwanger bent is dit een groot feest. Het enige waar jij je misschien druk om maakt is hoe dit je leven verandert.

Je huis moet je misschien anders inrichten, er is een extra slaapkamer nodig en het brengt natuurlijk de mogelijke kosten met zich mee.

Ondanks je blijdschap is het dus wel nodig dat je nadenkt over hoe je dit allemaal gaat doen.

Als je zwanger bent

Als je er net achter komt dat je zwanger bent ben je helemaal in de wolken. Het liefst wil je dat alle spullen zo snel mogelijk in huis zijn. De babykamer moet zo snel mogelijk worden ingericht, de kleding moet in huis zijn en alle spullen die je nodig hebt als luiers, kleding en een box wil je zo snel mogelijk kopen.

Er komt veel kijken bij het krijgen van een kindje, het zal je verbazen wat je allemaal nodig hebt.

Moet dit veel kosten? 

Ben je nu bang dat alle kosten zo hoog oplopen en het niet te betalen is? Er zijn verschillende winkels die babyboxen en  verzekeringen die zwangerschap boxen aanbieden. Waarom geven ze dit gratis weg? Het is een stukje reclame.

Jij maakt kennis met de producten en kan dit gratis uitproberen. De bedrijven die dit weggeven hopen dat je in de toekomst een aankoop doet. Maar dat bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Daarnaast ben ik een groot voorstander van gratis producten.

Hier kan je toch heel makkelijk een eerste voorraad mee opbouwen. Je hebt natuurlijk veel rompertjes en luiers nodig. Een paar gratis luiers zijn dan ook helemaal niet verkeerd.

Wat ontvang je als een gratis babydoos besteld?

Het verschilt natuurlijk per box wat erin zit. Er zitten vaak kleine proefverpakkingen, cadeautjes en producten in die je kan uitproberen. Ook zitten er leuke dingen in voor de babykamer of voor als er kraamvisite komt. In dit artikel lees je wat je ontvangt bij het bestellen van de verschillende gratis babydozen.

Hieronder staan een aantal gratis baby dozen die je kan bestellen.

De blije doos

Dit is een geweldige babybox met verschillende producten van Philips, Pampers en Prenatal. Het enige wat je hoeft te doen is je in te schrijven en dan ontvang je de blije doos cadeau. Dit is nog niet alles, je ontvang ook het gratis cadeau pakket van Wij. Dan ontvang je vijf keer per jaar het tijdschrift Wij in je brievenbus.

Om je nog beter te helpen krijg je ook nog een aantal mailtjes over je zwangerschap en een aantal fijne tips hiervoor. Ben je bevallen? Geef het dan door en je ontvangt een leuk mutsje met de naam van je baby. Dit is een gratis babybox waar je ontzettend blij van wordt.

Ouders van nu zwangerschapsdoos

Dit is ook een geweldige zwangerschapsdoos om aan te vragen. Ouders van nu is net als Wij ook een tijdschrift voor ouders. In de doos ontvang je dan ook dit tijdschrift, er zit ook nog een tijdschrift in van Kek mama.

Er zitten verschillende Pamper en Difrax cadeautjes in de box, kortingsbonnen en cadeautjes van de Blokker. Naast deze zwangerschapsdoos ontvang je ook nog een babybox. Ben je al bevallen en wil je de babybox toch nog aanvragen? Deze babybox kan je aanvragen totdat je kindje zes maanden is. 

Nutricia

Ontvang een gratis cadeautje van Nutricia als jij je inschrijft voor de nieuwsbrief. Hierdoor ontvang je goede tips in je mailbox en kan je altijd advies vragen op het gebied van babyvoeding.

Plus kiekeboebox

De plus kiekeboebox is een babydoos ter waarde van €40,-  Deze box zit vol met gratis babyproducten en kraamcadeaus en kan je vergelijken met de blije doos. Wat er precies in het pakket zit is elke keer een verassing. Maar deze babybox is een waardevol geschenk voor elke vader of moeder.

Jumbo babypakket

Bij de Jumbo krijg je als vader of moeder een bijzonder babypakket cadeau voor je  pasgeboren kindje. Deze babybox zit vol met leuke producten. Van kaartjes tot knuffeltjes. Nadat je de box hebt aangevraagd kan je deze ophalen bij een Jumbo in de buurt.

Gratis geboortemunt

Wist je al dat je een persoonlijke geboortemunt gratis kan aanvragen. Dat is nog eens een bijzonder geschenk voor de geboorte van je kleine wondertje.

Kruidvat babybox

De Kruidvat is bij veel ouders een favoriete winkel door het uitgebreide assortiment en de fijne voordeelpakken. Als je zwanger bent kan je deze leuke box helemaal gratis aanvragen. In de box zit een leuke shopper en verschillende baby producten.

Denk hierbij aan luiers, lotion, douchegel en stickers voor het babyalbum. Nadat je hebt aangevraagd kan je het ophalen in de winkel. Voor de babybox heb je wel een geregistreerde voordeelkaart nodig.

Babydump babypakket

De babydump is een superhandige winkel voor nieuwe ouders. Het is een grote winkel met alle spullen voor je baby en de babykamer. Heb je het babydump babypakket aangevraagd, dan kan je op je gemak het tijdschrift doorbladeren met alle tips voor de babykamer.

Deze box zit vol met fijne spullen die je gratis kan uitproberen. Haal de doos op in de winkel. Vraag dus zo snel mogelijk een gratis babydoos aan en probeer de producten uit. Je kan natuurlijk ook meerdere gratis babyboxen aanvragen.

Dit zal je alvast een handje op weg helpen als je erachter komt dat je zwanger bent. Bestel de leuke boxen helemaal gratis en ontvang alvast een eerste voorraad babyspullen.

Wil je meer bespaartips?

Download dan mijn gratis e-book

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *