Wil je geld verdienen naast je baan maar heb je maar weinig tijd?

Gemiddelde leestijd: 9 minuten

Geld verdienen naast je baan

Geld verdienen naast je baan

Ben je tevreden met je salaris maar wil je toch extra geld verdienen naast je baan? Maar je tijd is kostbaar en zoveel vrije tijd heb je waarschijnlijk niet.

Moet je nu maar opgeven of zijn er verdienmodellen waarbij je extra geld kan verdienen naast je baan zonder daar veel tijd en energie in te steken?

In dit artikel zal ik je meer vertellen over de verschillende verdienmodellen waar ik fan van ben. Klaar om meer te leren?

Inhoudsopgave

Waarom wil je geld verdienen naast je baan?

De reden waarom jij extra geld wil verdienen naast je baan is misschien anders dan de reden waarom dit belangrijk is voor mij of voor een ander. Toch is het altijd slim om bezig te zijn met verschillende verdienmodellen. Als er dan een inkomstenbron wegvalt dan hoef je niet in paniek te raken.

Veel mensen hechten veel waarde aan zekerheid en daarom voelt een baan in loondienst als een prettige manier om je inkomen te verdienen. Maar heb je een grote droom waar je veel voor moet sparen dan weet je dat je daar veel maanden voor moet werken.

Waarom wachten als je ook extra geld kan verdienen naast je baan. Zo krijg je meer zekerheid naast je baan en maak je het mogelijk om je dromen uit te laten komen.

Hoe doe je dat dan?

Nu klinkt dat natuurlijk geweldig maar hoe werkt dit dan. Wat moet je nu doen en wat juist niet. We hebben tegenwoordig iets geweldigs in ons leven en dat is het internet. Met het internet is er zoveel mogelijk.

Een van de manieren waardoor ik altijd extra geld verdien is door te bloggen maar zo zijn er nog veel andere manieren die je moet benutten omdat ze 24/7 voor je werken. Het internet slaapt immers nooit, als je een beetje slim bent maak je daar gebruik van.

Heb je weinig tijd?

We hebben allemaal maar weinig tijd en daarom is het goed om na te denken over de manier waarop jij extra geld wil verdienen naast je baan. Voor mij persoonlijk is dat dus bloggen en affiliate bloggen. Dit werkt goed voor mij omdat ik met veel plezier blogs schrijf en mensen wil helpen.

Daarnaast is het de ideale manier om geld te verdienen met het doorverwijzen van lezers of het verkopen van mijn eigen producten. Het mooie hiervan is dat ik met één blog continu blijf verdienen omdat het altijd online blijft staan. Het werkt dus 24/7 en slaapt dus nooit.

Als je dit vergelijkt met een baan is er een groot verschil. Met een baan moet je continu tijd investeren om je inkomen te verdienen. Verdien je geld met het internet steek je er één keer tijd in en levert het je continu wat op.

Dit is niet een manier om snel rijk te worden want je moet aan je website blijven werken om bezoekers te krijgen, om goede blogs te blijven delen om daar mee te verdienen. Door dit te doen naast je baan bouw je een mooie extra inkomstenbron op voor jezelf.

Geld verdienen naast je baan

Het ideale verdienmodel voor drukke mensen

Nu begrijp je vast waarom ik zo fan ben van online geld verdienen maar zit je toch met je handen in het haar. Waar moet je de tijd vandaan halen? Je hebt al amper tijd om even naar de sportschool te gaan naast je werk en gezin. Ik begrijp je goed maar denk er eens over na.

Heb je tijd om tv te kijken? Heb je elke dag een uurtje tijd om te werken aan je nieuwe verdienmodel? Maak er dan tijd voor. Dit doe je om een andere toekomst voor jezelf op te bouwen. Hoe fijn zou het zijn als je elke maand een paar honderd euro kan verdienen zonder meer uur te werken voor je baas? Is dat de moeite waard, ik denk het wel.

In mijn ogen is het ideale verdienmodel voor drukke mensen dan ook affiliate bloggen. Jij schrijft blogs over één onderwerp waar je een passie voor hebt en veel van afweet en promoot een product van een ander. Doet een lezer een aankoop via je site verdien je een commissie.

Slim werken in plaats van hard werken

Het grote voordeel van affiliate bloggen is dat je geen producten hoeft te kopen, je niets te maken hebt met klantenservice, geen product hoeft te maken en weinig kosten hebt om te beginnen.

Het enige wat je hoeft te doen is goede content te schrijven over je onderwerp en mensen naar je website halen. Niet iedereen klikt op de links in je blogs maar de mensen die dat doen hebben interesse in het product wat je promoot. Doen ze een aankoop verdien jij een percentage over het bedrag wat ze afrekenen.

Een geweldig verdienmodel voor naast je baan. Wil je vandaag nog beginnen neem dan deze cursus door om alles te leren over affiliate marketing.

Zo is geld verdienen naast je baan echt mogelijk

Het internet staat vol met manieren om extra geld te verdienen met het internet. Ik begrijp dat je soms denkt dat het allemaal niet mogelijk is. Maar het is echt mogelijk. Het is eigenlijk heel simpel, als je geld wil verdienen online moet je iets verkopen.

Er moet een aankoop plaatsvinden om iets te verdienen. Nu kan je zelf producten maken en helemaal vanuit niets beginnen of je gaat aan de slag met producten die al veel worden verkocht. Wat doe je liever? De tweede optie denk ik.

Geld verdienen naast je baan

Moet je daar geen ervaring voor hebben of een opleiding?

Ben je bang dat jij dit niet kan doen omdat je geen ervaring of opleiding hebt gehad in marketing? Dan wil ik je alleen maar vertellen dat dit niet erg is, er zijn zoveel succesvolle affiliate bloggers die goed verdienen. Zij zijn ook allemaal zonder kennis en ervaring begonnen.

Ben je bereidt om meer te leren of affiliate marketing dan heb je al een eerste stap gezet. Deze cursus leert je stap voor stap wat je moet om vandaag nog te beginnen.

Het grote voordeel van deze manier van geld verdienen

Ik denk dat er veel voordelen kleven aan affiliate marketing. Je bent geen maanden bezig om een product te maken, hoeft geen kosten te steken in het maken en leveren van je product en hebt ook niet te maken met ontevreden klanten. Je bent alleen maar de tussenpersoon. Meld jij je aan voor PayPro dan promoot jij je producten voor 40%.

Even een rekenvoorbeeld:

Als je lezer een cursus koopt van €100,- ontvang jij €40,-

Kopen er elke maand 10 lezers een cursus van €100,- verdien je €400,- naast je baan.

Geld verdienen naast je baan voor jou ook mogelijk!

Geld verdienen naast je baan is dus ook mogelijk zonder extra overuren te draaien of een extra baan te nemen. Maak gebruik van het internet door je eigen affiliate blog te beginnen. Het is geen enkel probleem als je nog geen kennis en ervaring hebt want dit kun je gewoon leren met deze affiliate marketing cursus.

Wil je online geld verdienen naast je baan?

Ontdek hier hoe je zonder kennis en ervaring je eigen affiliate blog begint.

Ja! Ik wil extra geld verdienen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.