Gebruik Euroclix om gratis geld te verdienen

Gemiddelde leestijd: 8 minuten

Beoordeling van Euroclix, is dit je kostbare tijd waard?

Ik ben altijd op zoek naar goede deals online en daarom schrijf ik voor jullie een review over Euroclix.

Om meer geld te besparen bij mijn online aankopen maak ik gebruik van Euroclix. Ik zal heel eerlijk zijn soms vergeet ik het wel eens en dat vind ik dan echt zonde.

Euroclix geeft je gratis geld voor je online aankopen. 

Vandaag zal ik je meer vertellen over wat Euroclix is, hoe je hier geld mee bespaard en of het de moeite waard is.

Er zijn veel verschillende cashbackwebsites maar Euroclix is de snelste manier om geld terug te verdienen aan je online aankopen.

Klik hier om je aan te melden bij Euroclicks en ontvang meteen €1,95 (150 spaarpunten) bij je inschrijving. 

Inhoudsopgave

Wat is Euroclix?

Euroclix is een spaarprogramma dat al vanaf 1999 bestaat. Dit is onwijs lang en dit geeft wel aan het een betrouwbaar spaarprogramma is om aan mee te doen.

Euroclix is een affiliatiewebsite, dit betekend dat als je een aankoop doet via een van de internetlinks Euroclix geld  verdient. Het grote voordeel is dat jij een deel van je aankoopbedrag krijgt terugbetaald.

Wat is een clix? Bij Euroclix draait het om de clix, dit zijn spaarpunten die je inwisselt voor geld of voor cadeaus. Clix verdien je door mails te lezen of door online aankopen te doen.

Euroclix, betrouwbare manier van sparen


Als jij je aanmeldt bij Euroclix vul je een aantal vragen in om je profiel volledig te maken. Hierdoor krijgt Euroclix een beeld van je en weet deze waar je in geïnteresseerd bent.  Vervolgens krijg jij elke dag een aantal mailtjes met aanbiedingen en kortingen.

Stel je voor dat jij aangeeft dat je geïnteresseerd bent in koken dan krijg je een aanbieding voor een nieuwe pannenset in je mailbox. Klik op de mail om naar de website te gaan en je verdient een aantal clix.

Dit is een gemakkelijke manier om extra spaarpunten te verdienen. De spaarpunten wissel je vervolgens in tegen een vergoeding of tegen een cadeau.

Krijg geld terug met je volgende aankoop. 

Het is nu super makkelijk om extra te besparen op je online aankopen. Als je namelijk online aankopen doet via Euroclix  krijg je een deel van je geld terugbetaald.

Of je nu online kleding, speelgoed of elektronica bestelt, een hotelovernachting of vakantie boekt of overstapt naar een andere energieleverancier of zorgverzekering, je verdient hier allemaal geld mee. Laat niet langer geld liggen maar maak gebruik van deze website voordat je iets koopt. 

Euroclix, spaar geld met je aankopen

Hoe werkt Euroclix precies? 

Euroclix werkt samen met 1750 bedrijven zoals online warenhuizen als bol.com of zalando. Ook werkt Euroclix samen met verzekeraars, telecomaanbieders, reisaanbieders en zelfs supermarkten. 

Euroclix is een affiliatie website, dit betekend dat als je via een van de internetlinks een aankoop doet, Euroclix geld verdient. Een deel van dit geld betalen ze dan weer aan je terug. Dit is de manier waarop je via deze website een deel van je aankoopbedrag terugverdient.

Een andere manier waardoor je geld verdient is door  vragenlijsten in te vullen. De bedrijven waar Euroclix mee samenwerkt doen onderzoek naar de klanten door middel van vragenlijsten.

Als jij een vragenlijst invult help je bedrijven dus om hun aanbod te verbeteren. Dit kost je even wat tijd maar als beloning krijg je dan een aantal spaarpunten. Het is heel gemakkelijk om dit in te vullen als je tv kijkt of op de bank zit, maak hier even tijd voor en verdien geld in je vrije tijd.

Wat levert het je nu op?

Euroclix is een makkelijk hulpmiddel waarmee je geld  bespaart op je aankopen en geld verdient met het kijken van mail of het invullen van vragenlijsten. Het is geen manier waardoor je snel rijk gaat worden. Daar moet ik wel heel eerlijk in zijn.

Als je veel online aankopen doet is het zeker de moeite waard om hier automatisch op te besparen. Zo hoef je geen acties of aanbiedingen meer in de gaten te houden maar verdien je steeds weer een deel van je aankopen terug.

Euroclix gratis geld verdienen

Is het de moeite waard?

Ik gebruik het programma nu al een lange tijd en het heeft me al heel wat opgeleverd. Het is een lange termijn strategie die goed werkt om geld te verdienen.

Het is dan ook zeker de moeite waard om dit programma te gebruiken. Als je geen behoefte hebt om veel tijd te besteden aan het zoeken naar kortingen en acties is dit een geweldig programma waarmee je bij elke aankoop weer een deel terugverdient.

Vergeet geen clix te sparen bij je volgende aankoop.

Als je nu enthousiast bent geworden en denkt dat dit een geweldige kans is om meer te besparen vergeet dan niet om Euroclix te gebruiken voor je volgende online aankoop.

Maak gebruik van de clix assistent, een hulpmiddel van Euroclix. Als je een aankoop doet geeft deze een melding zodra je een website bezoekt die is aangemeld bij Euroclix. Het enige wat je vervolgens doet is op de melding te klikken zodat je spaartegoed meteen wordt bijgeschreven na een aankoop.

Geef je op voor Euroclix om gratis geld te verdienen met je online aankopen. Verdien geld met het lezen van mails en het invullen van  vragenlijsten. Als welkomstbonus ontvang je €1,95 (150 spaarpunten)

Wil je online geld verdienen naast je baan?

Ontdek hier hoe je zonder kennis en ervaring je eigen affiliate blog begint.

Ja! Ik wil extra geld verdienen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.