Dagje uit met fikse korting: Met deze sites bespaar je veel geld

Gemiddelde leestijd: 8 minuten

Dagje uit met het hele gezin

dagje weg met het gezin

Een dagje weggaan met het hele gezin is een flinke investering. Ben je nu op zoek naar een leuk uitje maar wil je de kosten zo laag mogelijk houden?

Maak dan gebruik van voordelige kaartjes voor pretparken en andere leuke uitjes. Een dagje uit met het hele gezin hoeft namelijk geen flinke investering te zijn.

Door gebruik te maken van een van de volgende sites bespaar je enorm veel geld maar doe je wel altijd wat leuks met het hele gezin.

Het grote voordeel van deze sites is dat het vliegensvlug is geregeld.

Een dagje uit supersnel geregeld

De kans is groot dat jij je mobiel altijd bij je draagt. Je kan geen dag zonder deze kleine computer. Het is dan ook super makkelijk dat jij je hele leven hiermee regelt. Organiseer je volgende dagje uit dan ook door een van de volgende sites zodat je altijd wat leuks kan doen met het hele gezin.

Maar geef hier dan wel een stuk minder aan uit, op de kleintjes letten helpt je uiteindelijk om meer geld over te houden. Je kan ook genieten van het leven door minder uit te geven.

Doe mee aan de biedingen op vakantieveilingen.nl

Dit is een van mijn favoriete site waar ik al veel leuke dagjes uit met een fikse korting heb gewonnen. Hierdoor ga ik regelmatig spotgoed uit eten, heb ik een avondje uit met vriendinnen en nog veel meer. Het leuke is dat ik hiervoor super weinig hebt betaald.

Het enige wat je moet doen is de app downloaden en klaar zitten om op het juiste moment een bod uit te brengen. De prijzen worden verkocht door een veiling. Dit is een uitdaging, je wil namelijk zo min mogelijk betalen maar wel het hoogste bod uitbrengen.

Dit doe je door op het juiste moment een bod uit te brengen. Een goede tip hierbij is om op een gunstig moment gebruik te maken van deze app. Denk aan een vroege zondagmorgen waar de rest van Nederland nog uit slaapt, tijdens etenstijd of op het moment dat het Nederlands elftal speelt.

Bekijk ook altijd even de website van de aanbieder van het uitje. Betaal niet meer dan je normaal betaald. Dat is zonde van je geld. Ook is het goed om niet hoger te bieden dan een bepaald bedrag om te voorkomen dat je meer uitgeeft dan de bedoeling is.

Geef bijvoorbeeld niet meer dan de helft uit dan het normale bedrag. Kost een kaartje normaal €30 euro per persoon geef dan niet meer uit dan €15 euro per persoon tijdens een veiling. Lees altijd goed de voorwaarden door voordat je een bod uitbrengt.

Een vakantie winnen in de maand september is misschien niet zo handig als je op zoek bent naar een voordelige vakantie voor de kerstvakantie. Breng pas een bod uit in de laatste tien seconden. Als je het te vroeg doet zorg je er alleen maar voor dat de prijs onnodig hoog eindigt. Dat is weer zonde van je geld.

dagje weg

Ticketveiling.nl

Eigenlijk is ticketveiling een soortgelijke app als vakantieveilingen. Met deze site kun je verschillende tickets winnen voor een dagje weg. Denk hierbij aan sportieve uitjes als laser gamen of golfen.

Maar dat is nog niet alles. Je kan ook kaartjes winnen voor een voorstelling in het theater of kaartjes winnen voor het pretpark of een luxe hotelovernachting.

Social deal

Een andere site waar ik ook een grote fan van ben is social deal. Met deze site kijk je in je omgeving of je hier lekker kan eten of iets leuks kan doen. Er worden per regio meerdere uitjes aangeboden.

Het voordeel van social deal is dat je geen gebruik maakt van een veiling. Als je een leuke aanbieding voorbij ziet komen kan je meteen afrekenen en er gebruik van maken.

Groupon

Groupon is een andere geweldige site waar je echt van alles kan kopen. Dit kan gaan om huishoudelijke apparaten maar hier kan je ook terecht voor etentjes of andere leuke uitjes.

Denk hierbij aan uitjes naar een escape room of een boottocht door de grachten van Amsterdam. Ook bij Groupon maak je geen gebruik van een veiling. Hier kan je meteen afreken als je wat leuks ziet voorbijkomen.

dagje weg

Dagjeweg.nl

Dit is een super leuke website voor als je op zoekt naar inspiratie voor een dagje uit met het hele gezin. Er staan verschillende leuke kortingen voor je klaar maar ook veel leuke tips.

Zoek op de plaats waar je naartoe gaat en je ziet in een mum van tijd wat er allemaal te doen is in deze regio. Makkelijker kan jij je dagje weg niet plannen.

Doorzoek de lokale krantjes

Een andere tip is om je nee/nee sticker weg te halen om de lokale krantjes weer te ontvangen. Kijk in deze krantjes of er lokale evenementen zijn in je omgeving. De opening van een nieuwe winkel of bedrijf. Of een lokale markt, muziekevenement waar je gratis naartoe kan gaan.

Neem dan wel je eigen eten en drinken mee zodat je daar niets meer hoeft te kopen. Door dit soort lokale evenementen te bezoeken bespaar je brandstof wat weer onnodige kosten verlaagd. Met de bovenstaande sites weet je nu precies hoe jij een leuk dagje weg kan organiseren voor minder geld.

Download dus een van de volgende apps en win of koop een leuk dagje weg met een flinke korting. Een dagje uit met het gezin is hierdoor weer leuk en betaalbaar.

Wil je meer bespaartips?

Download dan mijn gratis e-book

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *