Beste kookboek voor gezinnen

Gemiddelde leestijd: 6 minuten

Beste kookboek voor het hele gezin

Beste kookboek voor goedkope recepten

Wat is het beste kookboek voor het hele gezin?

In een van mijn andere blogs deel ik dat ik niet veel uitgeef aan mijn wekelijkste boodschappen.
Veel lezers willen ook minder uitgeven aan de boodschappen.  

Misschien doe je nog niet bewust je boodschappen en weet je nog niet hoe je hier minder aan kan uitgeven. Tijd om hier wat aan te veranderen en voortaan met een plan de deur uit te gaan. 

Ik heb een geweldig kookboek ontdekt. Dit kookboek is ontstaan uit nood,. De schrijfster moest boodschappen doen terwijl ze in de bijstand zat.

Daarom heeft de schrijfster een kookboek samengesteld waardoor je voor €5 maaltijden klaarmaakt voor je gezin.  Dat wil jij toch ook uitproberen?

Beste kookboek voor gezinnen

Koken voor twee personen is natuurlijk heel anders dan koken voor een gezin. Het is dan ook niet meer dan logisch dat je voor je gezin meer uitgeeft dan als stel. 

Misschien schrik je altijd als je bij de kassa staat en geef je elke week meer uit dan de bedoeling was. Stel je eens voor dat je maar een klein bedrag kan uitgeven. Dit is je budget en hier moet je het van doen.

Dan kan je niet anders dan goedkope maaltijden klaar maken voor je gezin. Dit kookboek staal vol met gezonde en goedkope recepten, er staat zelf een prijslijst in het boek waardoor de schrijfster je laat zien waar ze alles heeft gekocht. Dit zal je enorm helpen om je eigen maaltijden samen te  stellen.

Een aantal recepten die ik graag klaarmaak zijn de pizza wrap, de gehaktbroodjes en de pangasius filet met tuinbonen. Het boek staat vol met nog vele andere heerlijke recepten die je echt eens moet uitproberen. Het mooiste is natuurlijk dat de recepten maar €5 per dag kosten.

beste kookboek

Wat is mijn mening over dit kookboek?

Ik ben een grote fan van dit kookboek. Gezond eten hoeft niet duur te zijn, dit boek is hier het levendige bewijs van. Dit boek is ontstaan uit noodzaak en leert anderen hoe je gezond kan eten voor minder geld. Dit vind ik een mooie missie en hier kunnen we veel van leren. 

Sausjes worden niet gebruikt maar er wordt met kruiden gekookt, dit is natuurlijk een stuk goedkoper. Bij het vlees in de gerechten had ik even mijn vraagtekens omdat dit meestal niet goedkoop is. Maar door de boodschappenlijst achterin het boek is het heel duidelijk hoeveel ze hier aan uitgeeft.

Volg deze recepten en stel je boodschappenlijst samen aan de hand van de goedkope gerechten. Er staan niet alleen maar recepten in dit boek maar ook veel bespaartips. Het is echt een fijn boek om door te nemen en ik kan het iedereen aanraden. 

Een van de bespaartips was dan ook het maken van je eigen wasmiddel. Persoonlijk vind ik dit dan weer te veel werk maar het was zeker interessant om te lezen hoe je hier veel geld mee bespaard. Ben je nog op zoek naar heerlijke, goedkope recepten ga dan aan de slag met dit kookboek.

Simpele en makkelijke budget recepten

Waarom heb je dit nodig?

Dit boek is makkelijk door te lezen, staat vol met bespaartips waar je echt wat aan hebt. Daarnaast zijn de recepten makkelijk klaar te maken, gezond en ook nog eens goedkoop. Door dit boek bespaar je veel geld. Dat wil jij toch ook? 

50 recepten in 30 minuten

Wil je gezonde recepten maken?

Maak dan een van deze recepten met het hele gezin.

Ja, ik wil gezonde recepten maken

2 reacties op “Beste kookboek voor gezinnen

  1. Leuke blog Annemie! Wat mooi om te zien dat dit soort kookboeken bestaan! Gezond eten is namelijk al snel duur, maar dit boek laat dus zien dat dat niet zo is. Ik moet daar ook maar wat meer onderzoek naar doen!

    X Anne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *