Stap over naar een andere zorgverzekering en ontvang geld als beloning

Gemiddelde leestijd: 7 minuten

Stap over en ontvang een beloning

Beste cashback website

De prijzen stijgen elk jaar weer, is een andere zorgverzekering nu goedkoper?

Als je geen actie onderneemt en op zoek gaat naar een goedkopere zorgverzekering ben je een dief van je eigen portemonnee.

Dat is toch zonde van je geld?

Waarschijnlijk heb jij ook een mailtje gekregen van je zorgverzekering met de nieuwe prijs. Deze gaat dus weer omhoog.

Zelf maak ik altijd gebruik van de basisverzekering en gebruik ik het laagste tarief voor mijn eigen risico. Het bedrag wat ik volgend jaar ga betalen is 105,95 euro per maand.

Dit is een van de laagste prijzen voor een zorgverzekering op dit moment. De prijzen zijn echt enorm gestegen dit jaar.

De prijzen stijgen elk jaar

Teveel betalen voor je zorgverzekering is echt zonde. Daarom neem ik altijd de tijd om op zoek te gaan naar een goedkopere zorgverzekering. Bij ShopBuddies ontvang je een cashback op meer dan 30.000 webwinkels.

Als je nu overstapt naar een andere zorgverzekering ontvang je hier ook een vergoeding voor. Hoe fijn is het om een beloning te ontvangen voor het overstappen naar een goedkopere zorgverzekering.

Hoe werkt de cashback actie van ShopBuddies?

Je meld je gratis aan bij ShopBuddies. Vervolgens log je in bij het programma en klik je op het onderdeel zorg. Vergelijk verschillende zorgverzekeringen en ontdek welke zorgverzekering het goedkoopste is.

Als je ontdekt welke zorgverzekering het goedkoopste is dan zie je ook meteen hoeveel cashback je hierop ontvangt. Persoonlijk vond ik het jammer dat je geen makkelijke berekening kunt uitvoeren via de website.

Voordat je inzicht krijg in de prijs moet je eerst op de knop afsluiten klikken. Ik heb voor jullie bekeken welke zorgverzekering het goedkoopst is op dit moment.

Cashback actie, krijg nu geld terug als je overstapt

Laten we het testen

Deze drie verzekeringen staan bovenaan in het lijstje. Deze verzekeringen zijn de best beoordeelde verzekeringen. Ik was benieuwd of deze dan ook de goedkoopste verzekeringen waren.

Als je via ShopBuddies een zorgverzekering afsluit bij FBTO ontvang je €37,50  als vergoeding. Als je op afsluiten klikt kom je op de website terecht van FBTO en krijg je pas inzicht in de prijs. De basisverzekering van FBTO is  €109, 95 per maand.

Dit is dan met een eigen risico van €385,- De verzekering van FBTO biedt geen volledige vrije zorgkeuze. Kijk dus goed na of de zorgverleners uit je omgeving zijn aangesloten.

Bij Ohra ontvang je een cashback van 47,50 euro. De verzekering van Ohra is €116,30 per maand. Dit is de basisverzekering met een eigen risico van €385,- Er is bij deze verzekering wel een volledige vrije zorgkeuze.

Bij United consumers ontvang je een cashback van €45,- De verzekering die het meest wordt afgesloten is dan €108 ,85 per maand.

Dit is de basisverzekering met een eigen risico van €385,- per maand.  Dit is een verzekering zonder volledige vrije zorgkeuze. Kijk dus even goed of de zorgverleners uit je omgeving dan zijn aangesloten.

Overstappen andere zorgverzekering

Wat is de goedkoopste zorgverzekering?

De verzekering van Besured  en Promovendum staan niet bovenaan in dit lijstje maar ik kwam er al snel achter dat deze
wel goedkoper zijn.

Bij besured ontvang je een cashback vergoeding van €25,- als je deze afsluit via ShopBuddies. Hier geld dan een vrije zorgkeuze zodat je overal terecht kan voor de zorg die je nodig hebt.

Per maand betaal je €107,25. Je eigen risico is dan €385,- per jaar.

Bij promovendum ontvang je een vergoeding van €25,- als je deze afsluit via Shopbuddie. Er is een vrije zorgkeuze zodat je overal terecht kunt. Per maand betaal je €107,50. Je eigen risico is hier €385,- per jaar.

Overstappen naar een andere zorgverzekering, krijg geld terug

Hoeveel cashback ontvang je?

Het verschilt per zorgverzekering hoeveel de vergoeding hiervoor bedraagt maar deze vergoeding ligt gemiddeld tussen de €20,- en €50,-.

Op het moment dat jij de zorgverzekering afsluit via ShopBuddies ontvang je dus een vergoeding op je rekening. Dit ontvang je alleen als je via shopbuddy op de link klinkt naar de zorgverzekering.

De goedkoopste zorgverzekeringen van dit moment zijn dus de verzekeringen van besured en Promovendum.

Waarschijnlijk ben je er nu achter gekomen dat je volgend jaar te veel betaald. Kom dan in actie en breng daar verandering in.  Meld je nu gratis aan bij Shopbuddies en stap over naar een goedkopere zorgverzekering.

Dit is een gesponsord artikel, dit betekend dat ik een vergoeding ontvang voor het schrijven van dit artikel.

Wil je meer bespaartips?

Download dan mijn gratis e-book

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *